lilivasiliu
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Toti avem parinti, toti imbatranim si suntem diferiti . Nu trebuie sa va distrugeti viata, trebuie sa aveti propria familie, pe care sa o iubiti si sa o ocrotiti. Trebuie sa avem grija si de parinti, dar intr-o limita. Este indicat sa mearga la o casa de batrani , unde are asistenta medicala si are si persoane de varsta ei cu care sa socializeze.Daca nu vrea, atunci sa o ingrijeasca vecina în care are încredere si cu care d-voastra puteti tine legatura.
lilivasiliu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Sora mea a decedat si avea un credit. Cand am vrut sa platim rata, cardul deja era blocat , banca stia despre deces, nu stiu de unde si cum. S-a declarat creditul scadent anticipat si l-am achitat in integralitate.
Cea mai simpla solutie este ca atunci cand vindeti masina sa mergeti impreuna cu cumparatorul si sa cumpere o rovinieta pe cel putin doua luni , ptr aceasta perioada in care masina este in proprietatea cumparatorului dar nu poate sa o inmatriculeze ptr ca nu sunt locuri la DRPCIV.(20-30 lei este rovinieta si te scuteste de astfel de probleme)
Primaria nu transmite nimic la DPRCIV doar radiaza masina din evidenta fiscala a d-voastra. Exista o perioada de timp între data la care d-voastra ati radiat masina si cumparatorul gaseste loc la inmatriculare on line la DPRCIV, ptr ca sunt judete unde gasesti programare cel putin dupa o luna. Aceasta e perioada cu probleme. Cand ati vandut masina, trebuia sa mergeti cu cumparatorul la un PECO si sa ia rovinieta in fata d-voastra, cam asa se procedeaza ptr a evita astfel de situatii.(o luna , doua- 20.....30 lei )
lilivasiliu
Utilizator 6din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Cand a inregistrat masina la primarie si la serviciul de inmatriculari nu avea o problema cu semnatura ??? Vedeti-va de treaba si nu-i raspundeti in nici un mod. Sa va dea in judecata .
lilivasiliu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Fiul și nora încheie la notar o convenție matrimoniala de separație de bunuri, după care fiul cumpără singur
Varianta 3 transima de doamna raluk este cea mai buna si cea mai sanatoasa varianta pentru multi tineri aflati la inceput de drum.
lilivasiliu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Lasati-l pe el sa faca un proces pe mai departe , daca isi permite si sa demonstreze ce lucruri a avut și in ce calitate era în locuinta d-voastra. Eu zic ca nu va merge mai departe de sectia de politie, a incercat doar sa va intimideze.