avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate lilivasiliu

Activitate lilivasiliu

La primaria de domiciliu a d-voastra (directia de taxe si impozite )
Răspuns la discuția Amenzi si parti implicate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Pe acelasi imobil unde aveti mutatia la parintii d-voastra puteti cere la primarie deschiderea ununi rol separat pe numele d-voastra si obligatiile de plata vor fi trecute separat. Parintii d-voastra vor plati impozit pe imobil sau auto sau ce detin dumnealor si d-voastra veti plati separat ceea ce ..aveti de plata. Cel putin la noi la primarie aceasta este procedura si noi platim fiecare bunul lui.(sot, sotie, copii, etc..)
Nu aveti asigurare ? Altfel e simplu , ii dati asigurarea si isi repara masina.
IFN-urile dau credite indiferent de cate datorii ai, acum nu se mai poate verifica pe portal cate dosare de executare sunt la incuviintare, ptr ca nu mai sunt publice. Daca nu are bunuri ii vor pune poprire pe pensie si vor imparti jumatate din venituri intre numarul de creditori si cuantumul creantelor. Din pacate nuprea aveti solutii momentan.
Cel mai sanatos este sa nu faceti nici un fel de acte , convietuirea la un loc este dificila . Ori vindeti si luati doua imobile daca este posibil, ori fiica sa astepte sa mosteneasca la momentul potrivit. Uitati-va pe acest forum la problemele altor persoane.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
O asigurare ar fi utila
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu, mergeti la notar si faceti o conventie privind regimul bunurilor, astfel dvoastra veti putea avea cu sotul bunuri proprii fiecare dintre d-voastra si bunuri comune in functie de decizia pe care o luati impreuna la achizitionarea unui bun.Este asa simplu si usor .Art.360 cod civil si urmatoarele
Corect ar fi fost sa se achite sulta
Pai nu a primit sulta, deci trebuie sa mearga in instanta.
Răspuns la discuția Declarație la notar
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatorie recunoasterea la notar ca ati primit sulta , este necesara la Biroul de Carte Funciara pentru intabulare imobile fara sarcini, dar la notar puteti sa va intelegeti asupra platii onorariului. Sulta trebuia platita prin notar sau printr-un birou de executor in baza unei proceduri de oferta reala de plata. Deci, da trebuie sa mergeti la notar.