avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate muntean t.i.

Activitate muntean t.i.

Răspuns la discuția confiscat permis conducere
nu ati inteles nimic din ce am scris.eu am nevoie sa mi se raspunda la intrebari daca se poate si nu la daca faceai daca daca...vb de prezent.
pai cum ai cumparat masina daca nu prin contract de vanzare-cumparare?I-ai dat banii pe masina si salut?ai plecat cu masina?
faci toate actele de taxi pe numele tau iti faci PFA sau deskizi firma "madam X taxi srl" sau cum vrei si actele masinii pe numele tau, dar in acel moment autorizatiA DE taxi se anuleaza instant, ca asa e legea. mergi la primarie si intereseaza-te. vezi ca s-ar putea sa fi luat deja o teapa. Ala putea sa "vanda" masina in stilul care zici tu de vreo 5 ori pana acum.
in 17.01.09 o fata de 19 ani a sarit pe carosabil si s-a atins de aripa stanga fata masina.fata efectiv a fugit de acolo neputand sa comunic cu ea. In 18.01.09 m-a luat politia pe sus de pe strada si a zis ca am fugit de la locul accidentului, intocmindu-mi dosar penal accident grav si fuga de la locul faptei.Am aflat ca dupa 6 ore de la "accident" fata a fost la politie si s-a plans ca a fost lovita, bineanteles ca ulterior si-a pus picioarele in gips, dar la dosar nu exista declaratia de la femeie, adica Politia "s-a autosesesizat".
Idedea e ca mi s-aluat permisul de conducere pe perioada nedeterminata si mi s-a dat dovada de circulatie fara valabilitate fara a mi se intocmi proces verbal ca nu e nevoie zic ei.
intrebare: e legala toata treaba asta? unde e prezumtia de nevinovatie?(a mea) de ce mi se interzice un drept civil inainte ca instanta sa se pronunte?(permis de conducere suspendat).
Politia e organ de constatare stiu eu. "deci" in final eu sunt vinovat pana la proba contrara?Si sunt obligat sa aduc tot felul de acte si dovezi ca sa le arat ca e o inscenare SI LA FEMEIE II TREBUIE BANI DE LA MINE.
ajutati-ma. ce sa fac?
Răspuns la discuția Lamurire
da. daca moare ea prima totul se rezolva. ce ziceti de idee?
dar si asa ar putea veni mostenitorii ei la mostenire, daca are cota parte, ma gandesc.
Răspuns la discuția PV de contraventie
ai drept de contestatie 15 zile de la luarea la cunostinta. avand in vedere ca l-ai primit lipit de usa si ai luat la cunostinta, in acest momrnt ori platesti ori esti obligat sa platesti prin executare silita.
Răspuns la discuția anonima
denunturi penale anonime nu se pot face, deoarece acestea se fac la plangerea prealabila a presupusei victime lezate intr-un drept al sau.
altfel tu personal daca te-ai simtit lezata in orgoliu sau demnitate poti merge in instanta cu insulta sau calomnie si ceri si cheltuieli de judecata sa fie platite de catre ei. deci e gratis procesul +poti cere onorarui avocat, daca ai avocat si daune interese materiale.
Răspuns la discuția solutioanre art 193
actiunea trebuia introdusa direct de catre dumneavoastra la instanta conpetenta, ca si plangere penala cu art 193. scurt.
daca poti merge drept pe un drum de ce sa faci rute ocolitoare la politie si diicot.
diicot a judecat fapta ca si terorism( legea 535 din 24 noiembrie 2004) sau sig nationala, deci nu are legatura cu dumneavoastra. asa ma gandesc.
si normal ca judecatoria a cerut plangere noua dupa cum spuneam eu, in plangere fiecare (parchet, politie, diicot) si-au argumentat acuzatiile cu art penale pe care le cerceteaza.
Răspuns la discuția salar de relocare
pai daca stabilesti salarul tau prin telefon si faci negocieri prin telefon cum crezi ca cineva iti va da dreptate?
ai cum dovedi scriptic (acte) promisiunile telefonice? te intreb eu. ca daca le ai iti spun eu cum.
Răspuns la discuția despre o amenda
de ce suma vorbim? cat e amenda?
Răspuns la discuția despre o amenda
prietene, avand in vedere abuzurile din Romania, nu iti face probleme. dute in instanta cu toata increderea si fa-ti dreptate. Depune toate actele doveditoare si care crezi ca te ajuta si judeca-te. daca pierzi iti va veni o hartie cu obligatie de plata la un termen 30 60 zile, pe care o poti contesta si pe aia...