avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate viliezwarez

Activitate viliezwarez

Buna dimineata,am o societate la care am activitatea suspendata de ceva timp.Am avut o datorie din 2012 la un furnizor care are si titlu executoriu de atuncia pentru societatea mea dar executarea nu a avut loc deoarece pana in vara anului trecut am mai platit din datorie cat am putut.Acuma nu mai am posibilitatea de a plati si nu stiu ce sa fac mentionez ca societatea srl nu are nimica pe ea si este si suspendata,mai pot fi executat pentru suma ramasa de achitat?Pot fi eu ca administrator atacat?De ce oare nu au executat societatea mai de mult?
Multumesc in avans
Dupa lichidare asociatul unic sau firma/srl fara activitate si fara datorii la stat mai poate fi trasa la raspundere pentru datorii la furnizori ?Mai pot fi executate bunuri personale?
Va multumesc in avans
Buna ziua am fost contactat acuma 2 zile de un fost angajat cu care s-a incheiat contractul de munca in 21.11.2014 si care nu a mai fost angajatul meu de atuncia.A venit la mine cu o adeverinta tip in care cere sai specific perioada de concediu medical avut si zilele in care a fost in concediu medical la societatea mea.Contabila mi-a spus ca nu mai pot elibera nici o adeverinta fiind vorba de un fost angajat si nu de unul actual.Fostul angajat spune ca a fost la itm si cei de acolo iau dat hartia adeverinta tip sa o complecteze ultimul angajator.M-i se pare si mie suspect ca dupa atata timp sa ma contacteze sai fac o adeverinta ce parere aveti ? Am voie sai mai eliberez adeverinta sau ma minte?
Buna ziua vreau sa stiu daca prin solutionarea unui dosar penal cu clasare inseamna automat si incheierea urmarii penale care a fost pusa in miscare?
Dosarul a fost solutionat de procuror prin clasare,iar asta inseamna si automat incheierea urmarii penale?

Va multumesc
Răspuns la discuția Pot depune plangere la OPC ?
Vreau produsele comandate atata!
Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema am comandat 2 produse de pe un site de cumparaturi cu adresa etc.Am primit un mail de confirmare,la contul de istoric comenzi mi-a ramas salvata comanda si factura pentru produsele comandate.In ziua comenzii am confirmat si telefonic comanda ca sa ma sune azi si sa-mi spuna ca numai este un produs valabil pe care eu il doream si numai poate fi trimis.Mentionez ca sunt asa de suparat pentru ca produsul comandat (antichitate) la pretul de pe site de 300 Lei valoreaza in realitate peste 4500 Lei iar acuma nu il mai primesc deoarece vanzatorul spune ca numai este disponibil la vandut la altcineva.Problema este de ce era afisat pe site si de ce inca ma sunat sa confirm comanda in ziua respectiva ca a doua zi sa numai fie valabil produsul.Unicul raspuns este ca a aflat de valoare dar pe mine nu ma intereseaza in momentul in care el a fost afisat la suma de 300 lei si eu l-am cumparat.Urma sa trimita produsele cu un curier in sistem ramburs.
In cazul in care exista o plangere la politie,parchet a unei parti vatamate impotriva unei persoane acea persoana va fi chemata cu siguranta la audieri sau sa deie declaratie?
Pe scurt vei fi chemat sa dai declaratie in cazul unei plangeri impotriva ta?
Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema am apelat impreuna cu un cumparator la un notar la care a vrut dansul nu un notar pe care il cunosc eu iar acuma dupa ce notarul acesta a scos extrasul de carte funciara pt autentificare cumparatorul vrea sa mergem la alt notar iar eu sa ma duc dupa acte.
Acuma ce e de facut in cazul in care apelam la alt notar se poate scoate alt extras de carte funciară de autentificare? sau trebuie sa astept pana cand expira celalalt? ce sa facem?
Buna ideie cassy asa o sa fac asa si cumparatorul are garantia ca totul este in regula si nu se intampla nimica.
Va multumesc pt raspunsuri!
Pai cel pentru care se va face ipoteca spune ca va veni si va semna imediat ce eu am cumparator ca interesul lui este sa recupereze suma pentru care este ipoteca pusa iar eu iau restul din banii ramasi cea ce imi convine.Pe cumparator nu il intereseaza ma gandesc ce sarcini sunt in momentul in care este cu banii la notar si totul se rezolva rapid si preia propietatea fara sarcini.