avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela Manea

Activitate Ionela Manea

In legea nr. 31/1990, art.113 spune:" Adunarea generala extraordinara se intruneste ori de cate ori este necesar a se lua o hotarare pentru:........d) infiintarea sau desfiintarea unor sedii secundare: sucursale, agentii, reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica..." Intrebarea mea este: aici se incadreaza si infiintarea unui punct de lucru? Mersi
1/3 din venit
In mod normal, nu, dar depinde daca aveti contract cu furnizorul respectiv si daca in contract este specificat ca administratorul raspunde solidar cu firma, ca in cazul in care firma nu achita debitul, il va achita administratorul.
Răspuns la discuția Executare silita
Daca hotararea este definitiva mergeti cu ea la un executor judecatoresc.
Depinde ce scrie in contractul pe care l-ati incheiat cu ei.Cititi unde scrie de reziliere a contractului, in ce conditii..etc.
Răspuns la discuția Buna - procedura executare silita
Daca nu mai aveti nici un bun pe numele dvs, se va pune poprire pe salariu, daca sunteti salariat.
Răspuns la discuția Poprire salariu
La firma la care ati lucrat 8 luni nu v-a pus poprire pentru ca executorul nu a stiut de noul loc de munca.Curios este ca in cele 8 luni nu a observat ca ati plecat de la vechiul loc de munca si nu a mai trimis nici o hartie, vazand ca nu se mai pune poprire.Daca acum v-ati reintors la vechiul loc de munca si practic este un alt contract nu poate sa va puna poprire decat printr-o alta dispozitie a executorului.
Nu trebuie sa o mai achitati si la intrarea in faliment.Daca ati achitat-o la momentul intrarii in insolventa si sunteti in tabelul creditorilor nu trebuie sa mai achitati nimic.
Judecatorul are intotdeauna ultimul cuvant.El hotaraste. Intradevar poate sa tina sau nu cont de propunerea procurorului.
Daca a ramas pe numele parintilor lui trebuie facuta succesiunea si o sa fie chemati la succesiune si fratii daca a avut, pentru ca bunurile se vor imparti dupa succesiune intre copii defunctului.(adica copii bunicilor tai si in cazul tau, tu, pentru ca tatal tau a decedat si tu il mostenesti daca esti singurul copil)