Costa mult mai mult daca se deschide punct de lucru ulterior infiintarii intrucat se inregistreaza doua mentiuni: deschidere punct de lucru si autorizarea activitatilor prevazute de Codul CAEN.
Aveti nevoie de autorizatie de constructie. Dupa finalizarea constructiei si receptia lucrarii demarati procedurile pentru infintarea societatii si declararea in spatiul respectiv a sediului social sau a punctului de lucru.
Atentie, contractul de inchirere pentru spatiul unde SRL-D va avea punct de lucru se va incheia intre persoana X si SRL-D, nu asociatul acestuia!
Daca se deschide punct de lucru la infiintarea societatii da, se mentioneaza acest aspect in actul constitutiv!
Contractul de comodat, de inchiriere sau actul constituitv, in nici un caz, nu trebuie sa fie autentificate pentru a fi depuse la ORC. Vor fi inscrisuri sub semnatura privata si atat!
Este obligatoriu sa aiba minim doi angajati din momentul obtinerii finantarii, dar va fi scutit de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru acestia. Impozitul va fi de 16% pe profit sau 3% pe cifra de afaceri in functie de obiectul de activitate principal. De asemenea, activitatea principala trebuie sa fie acea activitate care va depasi 50% din totalitatea incasarilor societatii.
Sunt mai multe conditii care trebuie respectate atat la inmatricularea societatii, cat si si dupa aceea!
Va recomand sa apelati la o persoana specializata!
Este necesara dovada de proprietare si dovada de dreptului de folosinta asupra spatiului ce va avea ca destinatie sediu social. Un extas CF este necesar in functie de cat de certa este dovada de proprietate.