avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Av. IoanaB

Activitate Av. IoanaB

Ati primit si incheierea de incuviintare a executarii silite? Aveti 15 zile pentru a ataca somatia primita de la executor. Daca s-a incuviintat executarea silita, se poate demara executarea dvs in diferite forme-poprire, executare mobiliara/imobiliara. Incuviintarea executarii silite reprezinta primul pas in procedura executionala.
Răspuns la discuția deschidere insolventa
Cred ca aveti nevoie de serviciile unui avocat pt intocmirea documentatiei pt deschiderea procedurii. Ulterior deschiderii procedurii va fi numit un administrator/lichidator judiciar.
Răspuns la discuția Contract in insolventa
Pot fi incheiate contracte cu societati aflate in insolventa. Incheierea contractelor va fi supusa aprobarii adunarii creditorilor. Contractele vor fi semnate de administratorii judiciari.
Răspuns la discuția lnsolventa - faliment
Solicitati inscrierea la masa credala a societatii debitoare si cu aceste salarii compensatorii. In masura in care vor fi valorificate bunuri, se vor achita creantele cuprinse in tabelul creditorilor.
Răspuns la discuția Plata reorganizare
Puteti depune suma intr-un cont escrow apartinand dvs cu specificatia ca acea suma va fi avuta in vedere pt plata ratei potrivit planului de reorganizare. Luati legatura cu lichidatorul societatii creditoare sa va ofere informatii suplimentare privind statusul procedurii.
Răspuns la discuția SRL si intrarea in insolventa
In masura in care nu se va stabili raspunderea dvs nu veti radpunde cu bunurile proprii. Prin legea 85 sunt stabilite in mod concret situatiile in care poate fi angajata raspunderea dvs in calitate de administrator/asociat unic.
Răspuns la discuția Insolventa
Creditorul Y este indreptatit sa solicite insolventa in masura in care creanta detinuta este in cuantum de 40000 lei si indeplineste celelalte conditii de admisibilitate. Prin absorbtie a fost dobandit atat activul cat si pasivul.
Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
Daca sunteti singurul mostenitor este indicat sa apelati la serviciile unui notar. Valoarea cheltuielilor notariale vor fi stabilite si in functie de valoarea masei succesorale -bani. In instanta puteti solicita dezbaterea succesiunii in masura in care exista neintelegeri intre moshtenitori.
Formulati cerere de 'intoarcere a executarii silite in vederea obtinerii unei solutii pe care o puteti pune in executare pt recuperarea slumelor poprite ilegal. Astfel cum a mentionat colegul meu puteati formula cerere de lamurire a dispozitivului.
Răspuns la discuția Sofer vinovat de accident.
Va fi introdusa cererea si impotriva persoanei responsabile civilmente-societaea unde lucreaza ski impotriva asiguratorului daca exista o ashigurare civila obligatorie.