avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate tiberiu448

Activitate tiberiu448

Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc!
Bună ziua! As dori un sfat sau o îndrumare.:La ce instituție ar trebui să apelez pentru a face o sesizare pentru încălcarea unor drepturi din contractul de munca gen:drepturi salariale, bonusuri, bonuri de masa, întârzieri salariale, lipsa fluturasului de salariu? Mulțumesc!
Acum 2 ani am ajutat un rudă să obțină pentru cumnatul ei, verișorul ei și soția cumnatului ei în vederea obținerii cărți de identitate adică i-am luat în spațiul locativ. Aceste 3persoane nu locuiesc la adresa mea ci locuiesc la adresa rudei mele iar de aproape 1 an jumate sunt plecate din țară și la adresa mea apar fel și fel de facturii de telefoane rate la bănci,amenzi circulație etc. Acum și întrebarea :Se mai poate anula acea cerere de luare în spațiu a acelor 3 persoane și anularea cărților de identitate la evidenta populatiei?

Suprapunere ore lucrate cu concediu medical pt covid!. In data de 01.03.2021 la intrarea in schimbul 2 am fost testați toți angajați. După 6 ore de lucru am fost anunțat că sunt pozitiv si că trebuie să plec acasă. Întrebarea mea este :Cele 6 ore lucrate firma angajatoare mi-le mai plătește sau rămân doar cu concediu medical??? Întreb deoarece angajatorul nu îmi mai plătește acele ore spunând că am fost trecut in medical.
Bună ziua! Ce se întâmplă dacă firma unde lucrez dorește să-și testeze pentru co-vid19 angajații în fiecare săptămână iar eu nu doresc să fiu testat? Mă poate concedia? Menționez că costurile testelor sunt plătite de către firmă! Mulțumesc frumos!
Discuție Mostenire
În urma decesului tatălui meu eu cu mama și cu fratele meu am mostenit o casa. La notar ni s-a făcut un certificat de moștenitor in 3 exemplare în care suntem toți 3 trecuți, întrebarea mea este:pe cine trebuie să chemăm să vină să ne măsoare casa ca să stim fiecare dintre noi câtă cota parte îi revine? Mulțumesc anticipat!
Buna ziua,Este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical (2 saptamani)? Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna dupa concediu medical mi-am bagat lichidarea la zi pe care angajatorul nu a fost de acord sa o semneze.Ce as putea face sa recuperez bani de concediu de la angajator?
Buna ziua,este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical?(2 saptamani)Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna dupa concediu medical mi-am bagat lichidarea la zi pe care angajatorul nu a fost de acord sa o semneze.Ce as putea face sa recuperez bani de concediu de la angajator?
Care este diferența dintre un cazier judiciar pentru angajare în străinătate și un cazier judiciar pentru angajare în țară???
Răspuns la discuția Mostenire
Mama nu este decedata doar ca fratele doreste sa primeasca si partea ei pretinzând ca o ia pe mama in intreținere,din cate mi-a spus mama ea nu doreste sa se dea in intretinere,eu am intrebat doar daca fratele ar convinge-o sa, se dea in intretinere la el ,eu asș mai avea dreptul la jumate din partea ei???