avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Avocat Anda Belea

Activitate Cabinet Avocat Anda Belea

Nu trebuie nici contractul de cesiune in forma autentica.
Dar mentionez ca partile sociale nu se cesioneaza gratuit. Ca nu vrea sa primeasca bani asta e altceva, dar contractul de cesiune trebuie sa contina mentiunea cu privire la contravaloarea partilor sociale
Răspuns la discuția Accident de muncă grav.
Inca nu se poate vorbi de o condamnare si cred ca ici un avocat nu va poate sfatui corect si nu poate spune o parere pertinenta fara a citi niste acte, vinovatia putand sa fie stabilita de la primul care are contact cu muncitorul pana la directorul general.
Răspuns la discuția Contract de comodat
Impozitul se majoreaza doar daca activitatile societatii de desfasoara la sediul social, adica daca societatea este infiintata cu activitate la sesiu. Daca societatea este infiintata fara activitate la sediu si se avizeaza activitatile la terti, atunci impozitul nu se majoreaza.
Va poate creste cota de plata de la asociatie doar daca exista o hotarare luata in acest sens in cadrul asociatiei, altfel nu se poate. Pe adeverinta care o semneaza asociatia exista rubrica speciala cu privire la desfasurarea activitatii societatii unde mentionati ca nu se desfasoara activitatea la sediu.
In cceea ce priveste impozitul nu o sa platiti majorat daca societatea nu isi desfasoara activitatea la sediu. Eu va sfatuiesc ca la ambele societati sa avizati la terti codurile CAEN pe care le desfasurati. Faceti fara activitate la sediu si apoi daca aveti nevoie de un birou, infiintati un punc de pucru si astfel nu pltiti impozit mai mare pe casa.
Răspuns la discuția nu am fost platita in medicale
Pentru plata medicalelor trebuie sa dati societatea in judecate, nu prea inteleg in ce sens stiti dvs ca s-a inchis
Cu privire la sediu social, banuiesc ca detineti un contract incheiat intre dvs si societate (inchiriere sau comodat). In functie de termenul din contract va aflati in situatii diferite cu privire la introducerea unei actiuni in instanta, avand obiecte diferite. Sunteti sigura ca asociatul firmei nu detine nimic pe numele lui?
Răspuns la discuția CAEN 7112
Le gasiti pe site-ul ONRC. Sigur trebuie sa faceti dovada studiilor.
Răspuns la discuția Contract de comodat
Trebuie facuta mantiunea "camera 1" de exemplu. Oricum contractul de comodat este cu titlu gratuit
Sunt de acord cu avocatul
Răspuns la discuția Intrebare notificare divort
Sigur mai dureaza si o sa primiti intai cererea de divort impreuna cu actele depuse de reclamant la dosar cu mentiunea de a face intampinare in termen de 25 zile de la primirea cererii. In acest moment dosarul se afla in procedura administrativa. Abia dupa ce veti depune intampinarea o sa primiti si citatie cu termenul stabilit.
Aport la capitalul social doar daca societatea din franta este asociat cu societatea din romania, iar cu privire la imprumut doar in baza unui contract de imprumut