avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate patryc74

Activitate patryc74

Multumesc.
Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest motiv ? Va multumesc.
Buna seara,sunt functionar public de executie si as vrea sa-mi iau 3 luni de concediu fara salariu si sa merg in Austria sa lucrez angajat cu forme legale.Este posibil acest lucru?Va multumesc .!
Discuție Norma hrana
Buna ziua,as dori si eu sa va intreb: ,norma de hrana din decembrie va fi inclusa in salariul din ianuarie ? sau la salariul din februarie vor fi incluse ambele norme de hrana si din decembrie si din ianuarie? Va multumesc .
Răspuns la discuția Marire salariu 1 Martie 2018
Sunt incadrat cu norma intreaga,pe durata nedeterminata si am doar sporul de vechime.
Sunt angajat in functia de maseur ,in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru persoane varstnice,de la 1 Martie 2018 imi va creste si mie salariul la nivelul salariilor de baza stabilite pentru anul 2022 ? Va multumesc.
Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin pentru persoane varstnice,in decembrie 2016 ni sa majorat salariul,doar noua celor din compartimentul de specialitate,de la 1 februarie 2017 mai beneficiem si noi de marirea salariala de 20 % sau doar ce-i angajati in compartimentul adinistrativ? Va multumesc.
Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur la un camin pentru persoane varstnice,in data de18 ianuarie 2014 am trecut de la maseur debutant la maseur,pe data de18 ianuarie 2017 am implinit 3 ani de cand sunt maseur,cand as putea trece la urmatoarea treapta profesionala,adica la maseur principal si conform carei legi? Va multumesc.
Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul Specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice,as dori sa stiu daca de la 1 August pot beneficia si eu de majorare salariala.va multumesc.
Buna seara,azi am aflat din surse neoficiale ca zilele de greva nu vor fi platite si nici nu vor fi considerate vechime in campul muncii,daca se procedeaza asa,este legal?va multumesc.