Nu trebuie sa-si dea demisia ... angajatorul abuzeaza solicitand acest lucru. In aceasta situatie angajatorul cauta solutia cea mai potrivita pentru el, dar angajata are si ea drepturi. Lupta cu depresia e dificila dar nu e imposibil de dus; din pacate, daca a ajuns la tentativa de sinucidere inseamna ca terapia aplicata pana acum nu e eficienta (trebuie schimbat ceva!!). Importanta este sanatatea ei ...
Faceti o solicitare scrisa la banca pentru a vi se comunica datele privind poprirea infiintata pe conturile dvs.(cine este creditorul, copii ale adresei de infiintare a popririi etc).
Solicitati de la finante copii ale proceselor verbale si ale adreselor de infiintare a popririi.
Asa cum ati fost sfatuita mai sus, incercati sa discutati cu angajatorul despre incasarea cash a salariului.
Cred ca va trebuie avocat pentru a formula corect contestatia si pentru a solicita suspendarea executarii silite. Atentie si la termenele de depunere a contestatiei!
Succes!
Mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc si vedeti ce va sfatuieste. Poate incepe executarea pe veniturile pe care le are la acest moment debitoarea. Poate are bani in conturi (executorul va solicita poprirea acestora).
Incercati!
In hotararea de solutionare a cauzei ar trebui sa se faca referire si la cautiune; de regula se dispune restituirea cautiunii, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii, daca nu se solicita, in conditiile legii, utilizarea acesteia pentru despagubiri. In cazul in care nu se face nici o referire la cautiune in continutul hotararii, se depune o cerere ulteriora de eliberare a cautiunii, a recipisei etc.(pentru indeplinirea procedurii de recuperare a cautiunii).
Mai bine ar fi insa, la sustinerea concluziilor, sa solicitati si restituirea cautiunii ....
Cei de la gaze sunt obligati sa va racordeze; cand au incasat bani de la dumneavoastra ati semnat un contract in baza caruia se obliga sa faca acest lucru.
Din cate stiu, cei care se racordeaza primii declara ca vor permite accesul neconditionat urmatorilor solicitanti.
Mergeti in audienta la conducerea Distrigaz ...
Succes!
Avocatul va poate sfatui cel mai bine avand si hotararea in fata.
Daca cererea a ramas fara obiect ca urmare a anularii celor doua puncte din procesul verbal al adunarii generale, dupa ce ati initiat actiunea in instanta, aveti sanse sa recuperati cheltuielile de judecata.
Succes!
Sunt mai multe posibilitati si nu exista formulare tipizate. Intocmiti un document in care sa aratati ca sunteti parte in dosar, sa indicati numarul dosarului si termenul (daca a fost stabilit).
Puteti sa-l numiti "completare la cererea de chemare in judecata" prin care solicitati cheltuielile de judecata.
Sau, la concluziile pe fondul cauzei (scrise sau sustinute oral), puteti mentiona ca solicitati cheltuieli de judecata.
Important este sa depuneti taxa de timbru, asa cum vi s-a solicitat, care va face parte din aceste cheltueili de judecata (pe langa altele, daca sunt - onorariu avocat, taxe postale etc.)
Incepeti cu notificarea trimisa prin executor judecatoresc (asa cum ati primit sfaturi de la colegii din forum) prin care sa-i puneti in vedere persoanei respective ca solicitati inapoierea bunului intr-un termen de ... zile. In cazul refuzului aduceti-i la cunostinta faptul ca veti depune plangere pentru abuz de incredere.
Daca, la implinirea termenului, nu v-a restituit bunul, depuneti plangerea la politie.
Mult succes!
Continuati sa mergeti la serviciu, pana vi se va comunica o decizie scrisa de incetare a contractului individual de munca.
Daca nu vreti, nu va poate obliga nimeni sa va dati demisia; angajatorul poate sa inceteze contractul de munca din initiativa sa, situatie in care puteti sa primiti indemnizatie de somaj.
Atentie la toate documentele pentru care vi se solicita semnatura - cititi cu atentie tot ce vi se prezinta si nu semnati daca vi se pare ceva suspect.
Puteti consulta un avocat.
Atunci cand ati primit banii de la banca, v-au fost virati in vreun cont din care ati virat mai departe sumele necesare patronilor? Acest aspect poate fi o proba utila, favorabila dvs.