avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate cses

Activitate cses

Buna ziua
Speta: permis anulat avand categ A si B. Redobandit permis categ B 2017 . Se poate redobandi dupa 7 ani si categ A fara a face scoala de soferi - pe procedura redobandire?
Multumesc
Buna ziua
Se poate reduce perioada de suspendare permis retinut pentru 120 de zile datorita depasirii vitezei legale cu mai mult de 70km/h?
Multumesc
Mulțumesc.
Era un posibil scenariu.
Mulțumesc pentru răspuns.
Credeam ca în cazul în care prima condamnarea a fost "dobândită" în urma unei infracțiuni din cupla atunci nu este recidiva. Citisem art 42 din NCP... Dar înțeleg ca la art 41 e reglementat... Nefiind cu intenție sau intenție depasita
Buna ziua. Este recidiva cazul următor?
În 2016 exista o sentința definitiva de condamnare 1 an și 4 luni cu suspendare și 2 ani supraveghere pentru conducere sub influenta alcoolului. În 2020, în urma unui accident rutier ușor, victima face plângere penala existând posibilitatea de a se ajunge la proces pentru vătămare corporala din culpa . Aceasta a doua posibila infracțiune atrage starea de recidiva dacă este vătămare corporala din culpa?
Muktumesc
Cativa ani buni nu vei mai avea permis de conducere.
Răspuns la discuția redobandire permis de conducere
Doamna avocat nu cunoaste legea. Dati si examen scris si proba practica.
Succes.
In 15.03.2016 a ramas definitiva sentinta de 1 an si 2 luni cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. In 15.03.2017 ma pot prezenta pentru redobandire sau numai din 16? Multumesc
Sau e vechiul cod...