avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate BiancaBB

Activitate BiancaBB

Un proces de eliberare condiționată este public? Adică putem asista la desfășurarea acestuia?
Caracterizarile pentru un detinut intr-un proces de eliberare conditionata sunt importante? Daca da, de la cine au mai multa credibilitate? Spre exemplu, de la preot si de la mai cine?
Buna seara! Caracterizarile pentru un detinut intr-un proces de eliberare conditionata sunt importante? Daca da, de la cine au mai multa credibilitate? Spre exemplu, de la preot si de la mai cine?
Buna seara! Ce criterii trebuie îndeplinite pentru a i se da eliberare condiționată unui deținut ?
Discuție Hotărâri CEDO
Buna seara ! Stiti cumva ce hotărâri s-au luat de la CEDO in privinta condițiilor din penitenciare ? Pe 25 ianuarie trebuia sa se prezinte planul din partea ANP ului din cate stiu eu , dar nu am gasit nicio decizie luată. Credeti ca se va da hotărârea pilot ?
Buna seara! Legea reducerii pedepsei cu 6 zile la luna din cauza conditiilor inumane in penitenciare a fost aprobata? Sau cand intra aceasta in vigoare? Si la ce se refera mai exact conditiile inumane din penitenciare?
Mi s-a instituit o poprire pe salariu in valoare de 22.418 lei si incepand cu ianuarie 2013 am inceput restituirea banilor atat eu, cat si sotia mea, amandoi avand popriri pe salariu. In ianuarie 2017 am fost instiintat ca la suma initiala a popririi se adauga o suma de 4.800 de lei, reprezentand comisioane, dobanzi, penalitati. Conform documentelor pe care le detin mi s-a oprit mie si sotiei din salariu o suma de 32.921 lei. Am intrebat la banca de ce mi s-a oprit mai mult si mi s-a spus ca sunt comisioane, dobanzi etc. Din calculele mele reiese ca mi s-a oprit in plus in afara celor 4.800 de lei si suma de 5.507 lei . Ce pot face in situatia asta? Pot face plangere penala pentru inselaciune?
In cazul in care nu achiti suma de 15.000 de euro daune morale, dupa cat timp se prescrie executarea silita?
La intrarea in penitenciar fiecarui detinut i se recolteaza probe biologice? In ce scop?
La finalizarea unui proces civil fratele meu este obligat sa restituie 15.000 de euro daune morale. Daca pleaca in strainatate si va avea un cont de salariu i se poate pune poprire si din strainatate?