buna ziua,.am o ruda cu o pedeapsa de 18 luni cu suspendare si 4 ani de supraveghere.dupa 12 luni cu suspendare a fost extradat i.n strainatate pentru executatea unei pedepse de 4 ani.inca este inchis.Dupa ce termina pedeapsa in strainatate nu se poate face o recunoastere pentru contopirea pedepselor astfel incat e a mai ramas in Ro sa nu se mai execute?
Buna ziua,
Am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ai 4 ani probatiune din mai 2020.Am aflat ca am un ordin de extradare si o sentinta de 4 ani in strainatate din martie 2020.
As vrea sa stiu daca trebuie sa fac vreo formalitate pentru contopirea pedepselor pt ca atunci cand termin de efectuat pedeapsa in strainatate sa nu trebuiasca sa fac si aici,deoarece nu ma mai pot prezenta la semnatura. Sau se face automat?
Multumesc anticipat.
Buna ziua.sunt condamnat intr un dosar cu 3 capete de acuzare(-primul cap de acuzare 1 an,al doilea 6 luni,al treilea 1 an) la 1an si 1/3 din suma celor 2 din urma ,adica 1 an si 6 luni cu suspendare.se pot contopi toate capetele de acuzare?multumesc.
Se poate cerceta si da in instanta spre judecare in Romania pentru o fapta comisa in alta tara( in 2012,parat fiind in 2013 de catre un prieten, in 2017 mi s a adus la cunostinta si in acest an a fost trimis spre judecare) in conditiile in care in tara respectiva nu este deschis niciun dosar penal?Multumesc
Buna ziua. Daca am un apartament in Spania si un credit neplatit in Romania(in Romania nu am nimic pe numele meu).Banca ma poate executa silit cu apartamentu din Spania?
Buna ziua.am un credit nevoi personale din 2007 pe care nu l mai pot plati deoarece nu mai am serviciu.casa parinteasca este pe numele mamei. In conditiile in care mama pateste ceva si o sa mostenesc jumatate din casa( deoarece mai am un frate) dar nu fac mostenirea in acte poate banca sa imi ia partea mea din casa?Multumesc.
Buna ziua. Am un credit in CHF si am depus o cerere de judecata pt clauze abuzive, com de administrare ,dobanzi impotriva bancii. Am primit acest raspuns .imi puteti spune ce reprezinta?
" Ora estimata: 13:00
Complet: Cameră de Consiliu - 39
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 30.08.2017.
Document: Încheiere anulare cerere 30.08.2017
Căi atac
Nu există informaţii.
Citare prin publicitate
Nu există informaţii."
Multumesc.
Buna ziua.am 1 apartament girat la banca pt un credit al matusii.eu am 2 credite personale neplatite .una dintre bancile mele m a executat silit si a vandut apartamentul.intrebarea mea este cine a primit banii din vanzare apartamentului bancile mele sau banca matusii la care a fost girat apartamentul meu?eu nu am niciun venit.multumesc.
Buna dimineata. S-a ajuns la un acord de recunoastere a vinovatiei ,dar nu a fost semnat. A declarat vinovatia dar procurorul a spus ca mai investigheaza unele probe. in aceste conditii mai sunt necesare si alte probe pt verificare daca a recunoscut vinovatia?multumesc anticipat.
Buna ziua.mai o intrebare ,daca ma puteti ajuta? Avocatul a picat de acord cu procurorul sa faca pact.pactul nu s_ a realizat cu pretextul ca mai trebuie sa se verifice unele probe.sa inteleg ca avocatul sau procurorul m_a mintit sau asa este procedura?ma gandesc ca daca s_a ajuns sa se faca pact totul este incheiat si dosarul se da mai departe la tribunal nu ?multumesc anticipat