avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Lady64

Activitate Lady64

Bună ziua.Am rugămintea să mă lamuriti Intr o speță : o persoana este angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata de la data 15.03.2021 la data de 24.09.2021 intra in concediu medical.Societatea la care lucrează refuza plata concediului medical pe motiv că nu are vechimea minima de 6 luni, deși persoana la data ivirii invadilitatii are o vechime de 6 luni și 9 zile.Intrebarea este : pentru plata concediului medical vechimea luată în considerare este vechimea de la data angajării sau vechimea de 6 luni efectiv în plată ? Lichidarea pe septembrie 2021 se face in octombrie 2021.
Bună ziua.La un accident de muncă contează vechimea în munca?
Mai intai a murit bunicul patern, apoi bunica paterna.Din prima casatorie a bunicii paterne mai traiesc un singur fiu, celalalt fiu a decedat si are 3 copii.Bunicul patern are un fiu din prima casatorie care traieste, are copiii.
Buna ziua.Am o speta cam complicata.Mai exact bunicii mei paterni au un loc cumparat la cimitir, cu chitanta.Bunicii mei paterni sunt ambii la a doua casatorie.Bunica mea are din prima casatorie 2 copii, bunicul din prima casatorie un copil.Din a doua casatorie il au pe tatal meu, care a fost ingropat in acelasi loc.In calitate de nepoata si fratele meu in calitate de nepot ce cota parte ne revine din locul de la cimitir .Va multumesc anticipat.
Chiar daca ii este greu tatalui dvs, il luati cu dvs la banca si va face o procură de administrare cont.
Sotul supravietuitor care are pensie proprie si indeplineste conditiile prevazute de lege pentru pensia de urmas, poate opta pentru pensia mai avantajoasa.
Fiecare are o cota parte de 1/3 din casa, teren.
Studii superioare de drept .
Nu va poate obliga sa va schimbati numele .
Mergeti cu contractul de vanzare-cumparare si incercati sa ii convingeti ca dvs nu aveti acea datorie.Daca nu se poate cu vorba buna atunca sa va angajati avocat.