avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate linda 77

Activitate linda 77

Buna ziua as dori sa va intreb daca parinti mei au doua case este nevoie de doua contracte la Enel pt a primi facturi separate pt curent.....Mentionez ca casa A este la strada pricipala iar cea de a doua casa B ar fi la o distanta de 100 m.......Initial casa B are un contor pasant .As dori sa primesc facturi separate......si care ar fi solutia?Va multumesc..
Buna ziua.As dori sa_mi spuneti daca am dreptul la concediul medical pt baiat care este bolnav in urmatoarea situatie.Sunt angajata din luna noiembrie printr_o firma intermediara iar acum pe 2 februarie am semnat contractul cu firma caci m_a preluat .Intrebarea mea este daca am dreptul la 2_3 zile de concediu medical pt baiat......?Aceste zile sunt platite?Va multumesc.....
Buna ziua.Intrebarea mea este daca fiind o mama singura cu un baiat de 2ani si 8luni sunt scutita de impozitul pe salar .Singurele noastre venituri sunt salarul meu(24oo brut, in mana 1700+300 bonuri masa si alocatia baiatului)avand in vedere ca trebuie sa platesc o femeie pt baiat cat sunt la munca ne descurcam greu.As putea primi ajutor de undeva?Va multumesc si astept rasp dimneavoastra
Discuție Indemnizatie
Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie daca o sa mai primesc indemnizatie si pt cat timp avand in vedere ca pe 16 aprilie baiatul a facut 2 ani de luna tatalui am beneficiat eu fiind mama singura.Am citi undeva ca pana la sf stari de alerta...?Va multumesc.....
Discuție Ccc
Buna dimineata..As dori sa imi spuneti daca eu ma incadrez la prelungirea ccc pana in decembrie asa cum am auzit ca s-a anuntat...Baiatul meu pe 16 aprilie a facut 2 ani. VA MULTUMESC
Buna ziua,as vrea sa va intreb daca si pe perioada stari de alerta beneficiez de Ccc.Baiatul a facut in 16 aprilie 2 ani.....iar luna aceasta am primit bani....O sa primesc si luna viitoare?Va multumesc
Discuție Sfarsit Ccc
Buna ziua,as dori sa va adresezi doua intrebari:1 Daca pe certificatul de nastere al copilului in dreptul tatalui este linie ,mama beneficiaza de acea luna care se cuvenea tatalui?2Baiatul fiind nascut pe 16 aprilie 2018 acum pe 17 martie2020 eu am semnat ca nu doresc sa ma reintorc la munca .....va intreb avand in vederea stari de urgenta in care suntem se ofera ceva ajutor mamelor care termina CCC?(am citit aici ca luni presedintele ar fi spus ceva referitor la mamele care term Ccc dar nu prea inteleg daca eu ma incadrez........va rog ajutati-ma).
Discuție Concediu
Buna seara,intrebarea mea este daca pot sta cu copilul in concediu avand in vedere ca s_a dat lege ,daca el are 12 ani si 5 luni......Sau doar copii pana in 12 ani?
Buna ziua. As beneficia de alocatie pt copil din italia daca contratul meu este stagional(adica pe perioada determinata),deci muncesc vara 4 luni iar iarna 3 luni....Va multumesc.
Răspuns la discuția Ccc
Deci data nasteri va fi undeva prin sf august ......deci ar beneficia de Ccc ?