Buna ziua ! Ce șanse am să câștig un proces împotriva poliției rurale într-un caz în care am fost acuzat că am trecut pe roșu , la calea ferata
Precizez cănd mi-au fost cerute actele nu a fost adus la cunoștință de ce am fost oprit ci doar după ce a venit cu procesul verbal in mână am fost informat că am rămas fără permis și dețin o filmare doar că nu apare sa se vadă culoarea dar trece o persoana pe jos in timpul în care eu traversez și am acea persoana că martor . Aștept un răspuns va multumesc
Buna ziua!caut răspunsul la această întrebare care văd că a mai fost pusă și nu apare nimic concret. Unde și cum trebuie sa procedezi cu Slovenia daca vrei sa o tranzitezi cu transport persoane ocazional . Mai exact unde declari cursa cum plătești TVA unde etc ? Aștept răspunsuri concrete va multumesc
Buna ziua dețin în PFA , mai exact care are că activitate transport persoane in regim de taxi , am voie sa angajez ? Pun această întrebare deoarece primăria spune că nu pot angaja daca am PFA și trebuie să fiu doar eu conducătorul și nu alta persoana
Aștept răspunsul dumneavoastră.
Buna ziua !certificatul de handicap grad mediu pentru pierderea auzului , afectează Într-un fel la locul de munca . Specific că lucrez că șofer pe autocar , și am recomandare de aparate auditive pe ambele urechi ? Aștept răspunsul dumneavoastră . Va mulțumesc
Buna ziua am obținut un certificat de handicap gradul mediu pentru copil! Întrebarea este ce beneficii gen mă pot scuti la rovinieta sau orice alt beneficiu?
Buna seara in urma cu 15 ani tatăl meu (decedat) împreună cu mama au vândut un teren mai exact 1000 mp împărțit în 7 loturi pentru fiecare lot atunci sunt acte de vânzare cumpărare schiță. Cu drum de acces. Astazi sunt contact de Doua persoane care au cumpărat și ei după decla foștii proprietari care părinții mei au vândut acolo sunt construite case este și strada cu nume tot. Revin la cei doi și îmi spun că tatăl meu încă apare pe Rol pe un act și trebuie să refacem actul de moștenitor sa trecem și 50 mp apoi sa ai cedam la primărie pentru cale de acces . Eu am refuzat să refac actul de moștenitor deoarece suntem 4 Frați din care doi plecați în străinătate, și primesc un răspuns vag din partea lor că ne dau in judecata și o să plătim . Acum ce vina avem noi și de ce nu a apărut la succesiune bucățică aia în anexa 24 ? Ne pot da in judecata pe noi moștenitorii pentru ceva ce nu am moștenit
Buna dimineața! Adresez o întrebare pentru a fi lămurit in aceasta situație. In seara de sâmbătă 22 02 25 am fost oprit de poliția rutieră împreună cu poliția economica, mai exact eu lucrez pe taxi
Au făcut verificari la acte după care au scos zet pe ziua respectiva și au numărat banii care ai țineam la parasolar. Au confiscat banii respectivi de sus deoarece z nu iese cu banii de sus din simplu motiv clienții mai lasă tips plus au deschis torpedoul unde tin portofelul cu acte și bani , unde aveam inca ,1429 Ron care la rândul lor au confiscat și aia lăsând în proces verbal pentru respectivele sume
Acum întrebare aveau voie să facă așa ceva și care sunt pașii de a recupera sumele mai sus specificate . Vă mulțumesc o zi buna
Buna seara! Se poate modifica un proces verbal de punere în posesie a unui teren? Aici fac referire la greșeala că în loc să treacă teren arabil au trecut Pășuni. Precizez că în anexa de validare nu există decât teren arabil
Daca se poate cum și unde ?
Buna ziua! Copilul nostru s-a născut cu in data de 13 -03-2024 cu uretro hidronefroză gradul 3 ambii rinichi am urmat niste tratamente și acum pe unul e gradul 1 pe celălalt gradul ,2 . Ideea e că până acum nimeni nu ne-a informat că putem face un certificat de handicap . Se poate face ? Daca da putem recupera și din urmă dacă vor da ceva Statul Român ?