avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana.marinescu0@gmail.com

Activitate Mariana.marinescu0@gmail.com

Bună seara , a s dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua lege a pensiilor.,anticipat , fără penalizare sau la vârsta! Sunt născută pe 29 mai 1967 și am.40 de ani vechime , și 8 ani.de grupa 2 a
Bună ziua , am.un teren de 3000m, contractul de vinzare cumpărare, este pe numele meu înainte de căsătorie ( adica pe numele de fata) doresc sa vind 500 m din el , cum se procedează? Se schimba contractul de vinzare cumpătare pe numele actual cu pământul rămas de 2500 ? Sau cum se procedează?
Bună, ziua am cumpărat o casa pe numele meu ,și după 4 ani m am căsătorit, .Soțul meu are o fata din.prima căsătorie, și eu un băiat, doresc sa știu dacă, fata soțului are dreptul la casa?
Pot sa i fac acte copilului pe casă singura!,daca sotul nu doreste asta?
Am o casa inainte de casatorie si cu sotul am cumpărat 2000 m.patrati ( pamint) si o.masina ! Noi avem amindoi cite un copil din prima casatorie ! Dupa maoartea noastra cei ce le revin la ce i doi! Si dupa moarte unuia cum se imparte?
Discuție Testament
Buna ziua ! Am o casa înainte de căsătorie si am cumpărat cu soțul 2000m pătrați ( pămînt) eu am un băiat și el o fata ! Doresc sa i fac băiatului meu un testament autentic cu casa si trei sferturi din pămînt! Bani de pe pămînt au fost de la părinți mei ! Se poate ataca testamentul ? Si dacă unul din.noi va muri cum se va împărți ? In cazul ca nu va fi testamentul?
Discuție Proprietate
Am cumpărat o casa înainte de căsătorie, după decesul soțului ,fiica acestuia are dreptul la casa ? Va multumesc!
Din 1 martie se măresc salariile în sanatate dar doar la medici și asist. Întrebarea: infirmierele nu intra la mărire și asta numesc discriminare! Ce putem face mergem în instanta?
Cu 1 martie se măresc salariile la med și asist, spuneți mi va rog ce putem face noi infirmierele? Noi nu facem parte din acest personal de ce sintem discriminați? Ii dam în judecata? pe cine dăm? Ne puteți ajuta cu niște sfaturi? va mulțumesc!
Am omis sa va spun ca am și eu un băiat din prima casatorie

Mariana.marinescu0@gmail.com a scris:

La deces!