Bună ziua , am 8 ani de grupa 2 a si a s dori da știu dacă , cu noua lege se pun 4 luni la an , La pensie beneficiez de ceva ?
Bună,am cumpărat un teren de 3000m în 2001, vreau sa fac cadastru și nu au găsit decât 2000 dar, cei 1000 de m.sunt .dar nepotul celui ca re mi a vândut , a făcut rost de acte pe la primărie și a vândut pamintul. Eu am.platit impozit timp.de 24 de ani pe cei 3000m , nu înțeleg cum.de a putut face rost de acte sa poate vinde . Ce pot sa fac în cazul acesta?
Buna ziua ,am cumpărat în 2001 ,3000m , nu am. făcut cadastru atunci , acuma făcut cadastru , și nu am gasit decât 2000 de m ! Ce pot face?
Bună seara , a s dori sa știu anticipat , fără penalizare cind pot iesi , născută în 1967 ,29 mai .am 40 de ani vechime!
Bună seara , a s dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua lege a pensiilor.,anticipat , fără penalizare sau la vârsta! Sunt născută pe 29 mai 1967 și am.40 de ani vechime , și 8 ani.de grupa 2 a
Bună ziua , am.un teren de 3000m, contractul de vinzare cumpărare, este pe numele meu înainte de căsătorie ( adica pe numele de fata) doresc sa vind 500 m din el , cum se procedează? Se schimba contractul de vinzare cumpătare pe numele actual cu pământul rămas de 2500 ? Sau cum se procedează?
Bună, ziua am cumpărat o casa pe numele meu ,și după 4 ani m am căsătorit, .Soțul meu are o fata din.prima căsătorie, și eu un băiat, doresc sa știu dacă, fata soțului are dreptul la casa?
Pot sa i fac acte copilului pe casă singura!,daca sotul nu doreste asta?
Am o casa inainte de casatorie si cu sotul am cumpărat 2000 m.patrati ( pamint) si o.masina ! Noi avem amindoi cite un copil din prima casatorie ! Dupa maoartea noastra cei ce le revin la ce i doi! Si dupa moarte unuia cum se imparte?
Buna ziua ! Am o casa înainte de căsătorie si am cumpărat cu soțul 2000m pătrați ( pămînt) eu am un băiat și el o fata ! Doresc sa i fac băiatului meu un testament autentic cu casa si trei sferturi din pămînt! Bani de pe pămînt au fost de la părinți mei ! Se poate ataca testamentul ? Si dacă unul din.noi va muri cum se va împărți ? In cazul ca nu va fi testamentul?