avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate Doinita Stingaciu

Activitate Doinita Stingaciu

Răspuns la discuția Cetățean Moldovean
Daca doriti sa fiti impreuna si sa locuiti in Romania, un prim pas ar fi sa va casatoriti si apoi ea sa demareze procedurile de obtinere a cetateniei romane.
Răspuns la discuția Proces civil
Nu ati spus ce s-a intamplat dupa accident si cine a fost accidentat, ambii sau numai fratele? daca a stat in spital, daca a suferit efectiv, de pe urma acelui accident, etc. Adica nu e suficient sa vina o firma la usa si sa ne vanda gogosi cum ne putem capatui dupa un astfel de incident....
Răspuns la discuția Cetatenie
trebuie sa locuiti aici pt. cetatenia romana.
Va trebuie extras bancar ci dovada platii si specificatia banilor+declaratie notariala data de persoana beneficiara a sultei.
Răspuns la discuția Datorii banci
Pai, ce sa fie? In primul rand, trebuie verificat dosarul de executare, daca exista asa ceva, cine revendica sumele neplatite: banca, o firma de recuperare sau o alta persoana?
Apoi, daca e un executor judecatoresc care va notifica, cand a fost formulata o ultima adresa??
Daca e doar o notificare de la o terta persoana, atunci se poate presupune ca datoria este prescrisa..... Insa, revedeti cele scrise anterior.
Asteptati inregistrarea cererii la C.E.D.O., asa dureaza, dar ceea ce ma nedumereste pe mine e urmatorul aspect: ati spus ca aveti avocat pentru toate aceste proceduri, nu credeti ca ar fi util sa vorbiti mai intai cu el, sa clarificati tot ce e de clarificat si NUMAI daca ati renuntat la serviciile lui sa cautati un alt avocat?? Daca i il mentineti dar , in acelasi timp, il si suspectati ca nu si-ar face bine treaba si intrebati in stanga si in dreapta daca ce a spus ala e corect sau nu, e bine sa va lamuriti, cat mai repede cum stati si ce ati contractat cu avocatul......Nu de alta, dar ma gandesc ca veti proceda la fel si in viitoarele colaborari..... .
Răspuns la discuția Pledoarie avocat
Pai, ca sa ai discurs, mai intai e bine sa ai o SPETA! succes!
Răspuns la discuția contestatie
Lamuriti mai bine, aceasta expertiza a fost ordonata de instanta de judecata, aveti vreun proces pe rol sau mai exact, in ce context s-a intocmit acea expertiza tehnica auto??
Altfel, doar asa o intrebare aruncata in neant, va avea acelasi raspuns.......
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa va ascund faptul ca un astfel de demers este anevoios si, de cele mai multe ori, sortit esecului. De ce? Simplu: in urma tuturor plangerilor/sesizarilor, etc. se vor pronunta tot specialistii, adica tot medicii......motiv pentru care nici instantele de judecata nu pot da o alta solutie decat cea pronuntata de medicii legisti. Fara indoiala, exista si exceptii si de aceea asti postat aici, sperand ca, in cazul dvs., veti putea obtine rezultatul scontat.
Fara indoiala, lucrurile se vor schimba in functie de cati curajosi vor infrunta sistemu.
Asadar, un prim pas, Formulati plangere penala pentru ucidere din culpa, apoi plangere la Colegiul Medicilor si apoi atacati toate raspunsurile de la acestia; desigur, un avocat v-ar fi de un real folos, avand in vedere toate procedurile stricte care trebuie parcurse, etapa cu etapa.
si, nu in ultimul rand, inarmati-va cu multa RABDARE.
Răspuns la discuția Mostenire dupa deces
Cel mai bine e sa il intrebati direct pe notarul respectiv, Si sa ii cereti, cu curaj, un discount, in ceea ce priveste Onorariul lui, pentru ca ati revenit tot la el! Taxele legale nu se pot negocia.
Daca suma ceruta o considerati prea mare, va puteti adresa oricarui alt birou notarial si, inainte de a depune actele, ii cereti sa va faca un cost total al dezbaterii mostenirii dupa mama.