avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Vasian Ramona

Activitate Vasian Ramona

Bună ziua,cumnatul meu se afla în Suedia și sia pierdut buletinul,întrebarea este poate veni în tara cu copie de buletin,am înțeles ca poate trece vama doar ca primește amenda!care sunt pași de urmat și ce poate face ca să se întoarcă în tara
Bună seara, întrebarea mea este dacă de 8 ani locuiesc cu cineva împreună necăsătoriți, si in timpul asta am acumulat o mașină și o casa, eu lucrând în Austria pe o suma de... Și el fiind în tara cu salar minim, ce castig as avea la despartire
Buna ziua, in data de 15 ianuarie sotul meu a fost prins cu alcoolemie 0.48 etilotest a fost dus la proba de sange ia venit rezultatul dar de la noi din comuna poitia nu vrea sai spuna rezultatul, cum poate afla rezultatul! Poate suna el personal la Medicina legala! Multumesc

Discuție Informatie
Soacra mea are o casa de vanzare, vecinul sa oferit sa cumpere ne dat un avans fara nici o hartie, pana aici ok, problema este ca el ne tot minte de un an ca mai asteptati ca mai am ceva de adunat, acum spune ca ar da 400 de mil si iar de restul sa asteptam, precontract nu prea ar vrea sa faca, noi nu putem astepta dupa dansul cu minciuni de un an, intrebarea este daca cautam alt client si noi cu dansul nu avem hartie ca a dat avans ce ar putea face, sa ne dea in judecata sau cum sa procedam! Multumesc
Discuție Drept penal
Cumnatul meu a fost condamnat in 2014 pt tentativa de omor, azi a avut comisia de eliberare si a fost amanat cu 6 luni pe motiv ca ar avea de platit cheltuieli de judecata, intrebarea mea este daca ar avea posibilitatea sa plateasca suma respectiva ar avea sansa sa fie eliberat conditionat
Răspuns la discuția Inchiriere
Multumesc pt raspunsuri!
Pot sa fac un contract de inchiriere a unui apartament fara a fi nevoie prin notar doar prin semnatura ambelor parti chirias si proprietar! Adica contract de mana pe baza de semnatura se face in prezenta avocatului
Discuție Inchiriere
Buna seara in calitate de chirias vreau sa fac un contract de inchiriere la un apartament si vreau sa stiu daca se poate face un contract de mana (semnatura privata cu acordul ambelor parti)fara a fi nevoie de notar,doar in prezenta unui avocat!
Discuție Penal
Buna ziua ,cumnatul meu este condamnat in penetinciarul din Galati,mama lui si fratele se afla in Oradea,casa de aici este pusa de vanzare,ar putea sa primeasca transfer la penetinciarul din Oradea pt a executa restul pedepsei si in ce condiiti sar accepta transferul ,mentionez ca cineva nea spus ca ar trebui sa divorteze de sotie ca sa poata primi transfer ceea ce nu prea cred!
Buna ziua,avem un contract de asistenta juridica cu un avocat ,am platit suma de 3000 lei reprezentand onorariul dar pe hartia respectiva nu avem nici o stampila si nici nr de inregistrare in registrul de evidenta in contractele de asistenta juridica! Intrebarea mea este oare nu este un fals daca are doar o simpla semnatura si nici o stampila deoarece tot santem amanati cand sunam avocatul sa intrebam cate ceva in legatura cu problema care trebuia sa ne reprezinte!