avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina 87

Activitate Cristina 87

Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Ce bine!Mulțumesc mult pentru răspuns !
Bună seara.îmi expira buletinul pe 9 decembrie 2018.pe data de 4 decembrie trebuie sa depun actele pentru indemnizatie de creștere copil.este vreo problema oare?abia pe data de 6 decembrie am prins loc pt programare la buletin.
Buna seara.va rog sa ma ajutati sunt insarcinata in 37 saptamani si mi se pare ca seful+contabila își cam bat joc de mine.am avut probleme la serviciu in timpul sarcinii...am chemat itm-ul etc....am salariul 1900 minim pe economie. În luna iulie 2,3.07 am lucrat normal cu norma de 8 ore( dar indiferent cate ore am lucrate lunar in mana luam tot 1162 net).de pe 04.07-18.07 concediu odihna și de pe 19.07 pana pe 31 concediu prenatal. As dori sa știu cum se calculează deoarece ei nu îmi dau sa semnez un stat de plata sa văd și eu ce calcul au făcut de le a dat ca am de luat 1018 lei....Nici măcar cât luam minimul înainte. ..Mă scuzați pt deranj și v as fi recunoscătoare dacă m ați putea ajuta.o seara placuta!
Bună ziua.as dori va rog sa îmi calculeze cineva pe luna iulie cât ar fi trebuit să iau salariul în mana.lucrez cu salar minimum pe economie de 1900 lei .în luna iulie am intrat în concediu de odihna de pe data de 4 iulie pana pe data de 18 iulie,de pe 19 iulie intrând în concediu pre natal. Cat ar fi trebuit sa iau salariul pe toată luna?mie contabila mi a calculat 1018 nici măcar minimum pe economie nu iau sau cum??
Discuție Calcul salar
Bună dimineața. Lucrez la o firma particulara și sunt platita cu o luna în urma cu minimum pe economie.sunt insarcinata si de pe data de 4 iulie sunt în concediu de odihna iar de pe 19 iulie am intrat în concediu pre natal. As dori sa știu pana când as mai lua salariul net și de pe ce data 85% din brut pentru concediu pre natal ?eu salariul îl iau pe data de 10 și 25 ale lunii. Sper sa mă lămuriți deoarece am avut probleme cu patronul pe toată perioada sarcinii s-a ajuns și la itm și o sa încerce sa mă fraiereasca sigur.Mulțumesc și o zi bună.
Bună seara.lucrez la o firma de pe data de 3sept 2017 am rămas însărcinată am 23 sapt (6)luni. ...Data nașterii este pe 14 sept + -10 zile...întrebarea este am dreptul la indemnizatie? ??
Dar legal angajatorul trebuie sa plătească nu?dacă refuza chem itm ul sau fac cerere la CAS?
As continua eu cu o întrebare. În cât timp se primesc banii de la CAS dacă șeful refuza sa plătească concediul maternal??
I am zis angajatorului ca o sa chem itm ul pentru ca nu e ok ceea ce face si a zis ca e firma lui si face ce vrea el in ea.daca chem it ul in cat timp primesc raspuns de la ei?adica cat de repede vin?cine imi plateste concediul de maternitate seful sau cas ul??el spune ca cas ul.....din cate stiu angajatorul imi plateste cas ul si nu eu....
Răspuns la discuția Pot beneficia de indemnizatie? ??
Sa inteleg ca are dreptate ca nu pot lua indemnizatia?? Eu vorbisem cu o contabila in particular si mi a spus ca as putea lua deoarece pauza intre job uri este de 3 zile..