avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate dan996

Activitate dan996

Radiere fiscala.
Buna ziua ! As dori sa stiu cum pot scapa de plata impozitului ( raderea fiscala ) in urmatoarea situatie :
Am cumparat o masina acum ceva timp la care am facut act de vanzare cumparare si a fost trecuta la primarie la impozit. Pentru ca masina s-a defectat si am reusit sa fac rost de alta nu am mai imatriculat-o pe numele meu , talon si carte ramas pe numele vechiului propietar.
Cum pot face sa o scot de la impozit ? Pur si simplu vreau sa o dau la fiare vechi , costa prea mult reparatia si nici sa platesc 60 si ceva de lei pe an aiurea nu mai vreau.
Va multumesc !
Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in acte.
Buna seara! Mama a cumparat in urma cu 4 ani o masina destul de veche care s-a defectat foarte repede. Mama are act de vanzare cumparare (plateste impozit la primarie) , talonul si cartea de identitate. Pentru ca a fost foarte putin folosita nu a mai fost trecuta pe numele mamei in documente, in Talon si Carte ramanand vechiul propietar.
Cu documentele actuale, se poate merge la prgramul rabla ?
Multumesc pentru raspuns ! Bunicul este un om cu care greu se poate intelege cineva, daca el nu va vrea sa faca succesiunea ce pot face ? Pot rezolva cumva in instanta ? Nu pot face autorizarea unei constructii din cauza asta ...

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Nu aveti alta solutie. Trebuie sa faceti succesiunea.

Un sfat va rog , nu pot face cadastru din cauta unui act de vanzare-cumparare facut eronat. Povestea pe scurt : Tatal mamei (inca in viata) si Strabunica (decedata recent) au vandut dintr-un teren de 1300 m o cota indiviza de 1189 de m , teren ce face parte dintr-o mosternire de la strabunicu, ei avand un alt teren vecin cu noi. Cand am fost la Cadastru a inceput calvarul .. Dupa masurare a iesit 111m in plus , si pt acest lucru nu pot inainta... De la cadastru mi s-a cerut certificatul de mostenitor al strabunicii si bunicului dar nici asa nu pot face nimic. Cei de la cadastru au spus ca din 1300m - 1189 ii apartin mamei , 58.5 apartin bunicului si 58.5 apartin strabunicii decedate . Va rog sa ma ajutati cu un sfat , nu ma pot apuca acum sa fac succesiunea bunicului pentru cadastru ... Ce alte rute as putea lua ? Cei de la cadastru spun ca nici daca ii dau cei 100 de metrii fizic inapoi (mut gardul ) nu se poate .
Salutare! Imi pot coasigura unul dintre parinti ce realizeaza in prezent venit 0 ? Mentionez ca am toate contributiile platite la stat , dar sunt angajat de 4 luni , nefiind angajat anterior . Multumesc !
Salutare !
Astăzi de dimineață când am vrut sa verific sold-ul cardului am văzut în 2 bancnote de cate 200 de lei în fanta de ridicare a numerarului (bancomat in incinta magazinului ). Crezând că poate persoana vine am stat 5, minute acolo după care am lăsat un nr de telefon la paza să mă sune posibilul uituc . După o oră de stat în magazin (cumpărături ) fara un sem, am dat fuguța la cea mai apropiata secție de poliție , am predat banii și am semnat un document cu ce s-a întâmplat .
Am 2 întrebări :
1.Pot fi acuzat de ceva in ciuda faptului că am predat banii politiei imediat ?
2. Ar trebui sa sun și banca sa ii spun ce s-a întâmplat ? Poate da mai repede de uituc și îi spune că banii lui sunt la politie .
Răspuns la discuția concurs de infractiuni
Este acelasi lucru ca la luarea si darea de mita. Cate o infractiune ori de cate ori cineva ia sau da mita.
Răspuns la discuția Teapa pe OLX
Nu are rost , nu o sa rezolvati nimic .
Răspuns la discuția despre camere supraveghere
Ca it-ist de meserie va spun ca DA. O sa ve expun in continuare tipurie de sisteme de supraveghere.
1. Tipul clasic, Aici avem niste camere conectate printr-un cablu (semnal analogic ) la un dispozitiv numit DVR (Digital Video Recorder) care in functie de capacitatea Hard Disc-ului intern poate stoca pana la cateva luni de inregistrari video. El se conecteaza la internet pentru a avea acces la inregistrarile in timp real .
2. Sistem cu camere digitale si NVR. Aici camerele trimit semnal digital printr-un cablu de internet (RJ-45) si se inregistreaza pe un dispozitiv numit NVR (Network Video Recorder) pe un HDD intern, ca si in cazul DVR-ului . Aici, la fel, NVR-ul inregistreaza indiferent daca este sau nu conectat la internet . Aceste sisteme sunt mai scumpe dar ofera o calitate mult mai buna.
3. Exista si sisteme prin care camerele se conecteaza la NVR Wireless dari pentru ca reteaua poate fi bruiata sau "sparta" nu prea am vazut astfel de sisteme. Aici s-ar putea spune ca daca nu functioneaza reteaua nu inregistreaza nici camerele .
Am dat doar cateva exemple , sunt sisteme mult mai complexe dar primele 2 se folosesc cel mai mult. Ca sa revin la intrebarea dvs , inregistrarea se face independent de reteaua de internet.
Ca fapt divers , ce s-a intamplat ?
Corect. La dosar exista transcrierea lor. Dar imi pareau cam multe suporturi digitale doar pentru ce au trancris ei acolo ....