avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate ZBIRLEA GEORGIANA

Activitate ZBIRLEA GEORGIANA

Buna seara.Ma numesc Zbirlea Georgiana.Vineri,am semnat ,ca si viitor chirias,un contract,pt.o garsoniera,care va intra in vigoare/declarat,cu data de 1.05.2019.
Casa este invadata de gandaci,imi este frica noaptea,de aceasta invazie.Nu am stat decat o noapte,facuta "alba", de sila acestor sute de gandaci.Pot primi banii inapoi: prima luna+garantia?! In conditiile,in care proprietarul nu mi-a dat niciun contract,si nu a intrat in vigoare?!Multumesc.
Discuție INTREBARE.
ASEARA AM ADRESAT SI EU O INTREBARE,DAR NU AM PRIMIT RASPUNS.
NU STIU,NU RASPUNDETI LA TOATE INTREBARILE???
Buna seara.
Am o problema,de 2 luni,am inceput o colaboare pacient(eu), -stomatolog.
A fost totul ok.este o clinica,cu 2 verisori,stomatologi,care lucreaza impreuna.au inceput jigniri,la telefon,la un pas de injuraturi,deoarece mi s-a promis o lucrare gata,si nu au respectat ce au spus,cei doi verisori. Apoi,celalalt medic,aproape m-a amenintat,astazi:" vorbim,cand vii la cabinet". M-a acuzat,ca i-am deranjat viata privata,prin mesaje pe mess.deoarece,ieri,pe mess scria ca acest doctor ar fi sunat la mine.eu,am indraznit,cu un mess,sa intreb ce se intampla.nu a recunoscut,ca nu a sunat,dar am fost jignita.practic,de amandoi.in acest moment,acea lucrare a sosit la cabinet,dar eu nu mai pot merge,in acel mediu.pt.a fi certata??Cum pot rezolva,legal,sa le pot raspunde,ca nu mai vreau acea lucrare dentara,inclusiv nu vreau sa platesc nimic.
Nu vreau sa le fac vreo reclamatie,doar sa pot pleca,si sa merg la alt stomatolog,fara ca cei doi ,sa imi faca probleme.multumesc.

-Nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, mulțumesc-
CE DESPĂGUBIRI PUTEM CERE? ALTA VECINA A PIERDUT TOATE APARATELE ELECTRO-CASNICE. PROPRIETARUL ARE , LEGAL RĂSPUNDERE?
ESTE LEGAL, CEEA CE VREA SA FACA CUMPĂRĂTORUL? SA SCANEZEZE ACTELE DE PROPRIETATE, SI SA MEARGĂ LA UN NOTAR/ AVOCAT, DIN ECHIPA PE CARE O ARE. NOI AVEM ACTE F.VECHI, DIN 1960, FĂRĂ ȘTAMPILE, ACTE DE MANA( SA LE NUMESC ASA). NE POATE PĂCĂLI, ACEST CUMPĂRĂTOR? PT.A VINDE , TREBUIE SĂ GĂSIM O SOLUȚIE LA TRIBUNAL.

AM FOST, ÎN LUNA SEPTEMBRIE, ÎN BUȘTENI, LA O PENSIUNE, DE 3 STELE, UNDE, ÎNCEPÂND CU FAPTUL CĂ NU AM PRIMIT NICIO CHITANTA/BON PT.PLATA CAZARII, NEREGULILE AU CONTINUAT.AM SCRIS O RECLAMAȚIE ACELEI PENSIUNI, RIMARIEI ORAȘULUI BUȘTENI. DUPĂ APROAPE O LUNA, PRIMESC RĂSPUNS, CA PENSIUNEA ESTE PARTICULARĂ, IAR PRIMĂRIA NU SE OCUPĂ DE SESIZAREA MEA! ESTE ADEVARAT? O PRIMĂRIE, NU POATE INTERVENI/ SAU TRANSMITE MAI DEPARTE? ADICĂ, DACA ACEA PENSIUNE FACE CEVA DEOSEBIT DE GRAV....PRIMĂRIA NU ARE AUTORITATE DELOC?! DOAR CA VORBIM DESPRE O PENSIUNE PRIVATA? M-AU ÎNDRUMAT CĂTRE PROTECTIA CONSUMATORULUI.VA MULTUMESC.
M-AM INSCRIS LA O SC.DE ȘOFERI. AM PLĂTIT TOATĂ TAXA. M-AM INTALNIT CU PATRONUL , CARE NU FIGUREAZĂ ÎN NICIUN ACT. MI-A SPUS CĂ VOM FACE 17 ȘEDINȚE PRACTICE.ASTAZI , A ÎNCEPUT CU MINCIUNI, CA NU MAI FACEM NICIO SEDINTA.SA ÎNVĂȚ EU ACASA, SA MERG LA EXAMEN.
DUBIOS, CĂUTÂND, AM GASIT ACEST INDIVID , ÎN 2012, FIIND SEF RATB, A FORȚAT ANGAJAȚII SĂ GIREZE ÎMPRUMUTUL ȘEFULUI, CU APARTAMENTE. ANGAJAȚII FIIND AMENINȚAȚI CU DEMISIA .
DL. A FOST DAT AFARĂ DIN RATB, DAR ACUM ESTE TOT SEF DE DEPOU, SI CONDUCE, FICTIV ȘCOALA DE ȘOFERI. VREAU SĂ ÎMI IAU BANII ÎNAPOI, NU FAC SCOALA CU UN INFRACTOR. CUM POT PROCEDA?
A FOST ACT VANZARE-CUMPĂRARE, CU CONDIȚIA ÎNTREȚINERII,IAR DUPĂ DECES SA BENEFICIEM DE TOATE BUNURILE, NEAVÂND ALTE RUDE.
Nasa mea (94 ani), neavând alte rude decat: sora, nepoata (mama mea), a făcut act de vanzare-cumpărare, mamei mele/nepoata ei, cu uzufruct. In contract : îndatoririle nepoatei au fost pt. îngrijire totală, plățile tuturor cheltuielilor. Avem dubiu acum, ca bătrâna va renunța/modifica acest act, Fără știrea noastră. Este posibil?


~interventie moderator - Regulamentul cere si rugamintea este sa nu scrieti cu litere mari tot textul~
CEA DE-A DOUA NEVASTĂ A BUNICULUI MEU( CARE ESTE DECEDAT), VREA SA VÂNDĂ O PROPRIETATE, LA CURTE, ÎN SECTOR 3. CASA A FOST CUMPĂRATĂ DE FOSTUL SOȚ AL DOAMNEI, DECEDAT ȘI EL. CASA ESTE MOSTENITA DE SOTIE. AVEM ACTUL DE CUMPĂRARE,DIN 1953. DAR, PE ACEL ACT DE VANZARE CUMPĂRARE,NU AVEM ȘTAMPILE, CHITANȚA, DOAR UN SIMPLU ACT. PUTEM VINDE CASA, ÎN ACESTE CONDITII?! NU PUTEM FACE INTABULARE, NIMIC.