avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Av Popa Alexandru

Activitate Cabinet Av Popa Alexandru

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai simplu este sa mergeti la directia cadastru din cadrul primariei in raza careia se afla terenul respectiv. De acolo puteti procura un extras de CF informare, pentru imobilul care va intereseaza.
O alta varianta este sa mergeti la un inginer cadastrist, care va obtine acelasi lucru
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati urgent contestatie la executare!! Executorul judecatoresc are interesul sa urmareasca o suma cat mai mare, intrucat onorariul lui se stabileste in functie de aceasta.
Sa aveti in vedere si termenul de prescriptie al dreptului de a solicita executarea silita, iar in acest sens este contraindicat sa incheiati o intelegere de plata cu executorul.
De asemenea, pe parcursul desfasurarii contestatiei la executare se poate suspenda executarea silita.
Va poate lamuri un avocat!! mergeti cu actele nu mai asteptati
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspuns : Nu are voie sa retina veniturile din salariu pentru o singura urmarire si la angajator si la banca
Daca este o singura urmarire a venitului din salariu cuantumul maxim este 1/3 din venitul net. Daca sunt mai multe urmariri cuantumul maxim este 1/2 din venitul net.
pentru urmariri ce privesc obligatii de intretinere catre copii cuantumul este de maxim 1/2 din venitul net

Rezolvari in problema dvs:
1. cea mai simpla - adresa la executor in care i se atrage atentia ca urmareste acelasi venit de mai multe ori depasind cuantumul maxim prev de lege art 729 CPC.
2. in cazul in care nu functioneaza prima si mai sunteti in termen : contestatie la executare cu costuri aferente/ contestatie la executare intindere titlu executoriu (neafectat de termenul de contestatie)
Succes
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala art 360 alin 3 CP Acces ilegal la un sistem informatic. daca v-a santajat cu pozele pentru ceva in schimb o adaugati si pe accea.
In civil, actiune in raspundere civila delictuala - Decizia 4546/2014 ICCJ - Facebook este considerat spatiu public
Succes
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Nu intreprindeti absolut nici un demers si nu achitati nimic. Contractele de imprumut cu IFN-urile sunt titluri executorii. Probabil o sa il puna in executare, insa sumele de bani solicitate sunt de mult prescrise. In cazul in care se pune contractul in executare o sa fie nevoie sa formulati o contestatie la executare in care o sa invocati prescriptia. Termenul de formulare a contestatiei este de 15 zile de la data cand vi se comunica actele de executare de catre executorul judecatoresc. Daca luati la cunostinta de continutul contractului de imprumut inainte de primirea actelor de la executor este necesara formularea unei plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. Nu va faceti probleme ca se rezolva
schimbati yala si anuntati politia daca incearca sa forteze usa. puteti formula o cerere pentru emiterea ordinului de protectie. contactati un avocat din zona unde locuiti. exista mai multe variante. nu disperati
ce fel de actiuni aveti (nominative sau la purtator)?
De principiu un broker va poate ajuta cu informatii si poate intermedia relatia cu societatea. Daca stiti ce faceti, atunci nu aveti nevoie de broker.
termenul de 3 ani se calculeaza de la data la care ati formulat cererea de plata a dividendelor. (de exemplu -- formulati cererea la 01.04.2019 aveti dreptul la dividende pe ultimii 3 ani - 01.04.2016-01.04.2019).
De principiu prin actele societatii pot fi stipulate termene de prescriptie mai lungi, decat cel de 3 ani. Un broker cu experienta va poate spune daca SA -ul respectiv are prin actele societatii un termen de prescriptie mai lung sau daca a platit la nivelul anumitor ani dividende, ...Desigur si dvs puteti face demersurile pentru a afla aceste informatii, cu conditia sa stiti ce faceti. Daca nu stiti o sa consumati timp si bani degeaba. Multa bafta
Răspuns la discuția Poprire pe salariu angajat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1/2 din salariul net pentru mai multe executari- art. 729 alin 2 din Codul de procedura civila
(1/3 era pentru o singura executare)
Răspuns la discuția Acte ONRC
Certificat de nomenclatura stradala de la Primaria unde are punctul de lucru societatea si copie CI pt asociat. se face o actualizare la ORC. dupa actualizare se obtine certif constatator cu modificarile operate
Trebuie sa va inregistrati cu ajutorul unui broker ca fiind mostenitorul fostului actionar, pentru a putea beneficia de dividende. Trebuie sa aveti certificatul de actionar si certificatul de mostenitor. Termenul general de prescriptie este de 3 ani.