avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate Pascal19

Activitate Pascal19

Răspuns la discuția Scoatere din intravilan agricol
Poti intreba la primaria din raza localitatii serviciul agricol
Scoate un cazier de la Politia din raza de domiciliu
Pentru a putea circula liber pe drumurile publice, remorca trebuie înmatriculată la oficiile locale din primăria orașului în care ai domiciliu
Fondul de rulement nu are de aface cu intretinerea
chemati in garantie Fondul de Garantare al Statului ce a preluat sarcinile de despagubire ale CITY
Atata timp cat motocicleta NU este propietatea si nu apartine firmei nu se poate accepta deplasarea
Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului numai cu respectarea unei distanţe minime de 60 de cm faţă de linia de hotar, dacă nu se prevede altfel prin lege sau prin regulamentul de urbanism, astfel încât să nu se aducă atingere drepturilor proprietarului vecin. Orice derogare de la distanţa minimă se poate face prin acordul părţilor exprimat printr-un înscris autentic.
Conf Art 613 cod cv
Cu TVA
Art 613 cod civi al 3 iti va da raspunsul!
Aliniat 3 Proprietarul fondului peste care se întind rădăcinile sau ramurile arborilor aparţinând proprietarului vecin are dreptul de a le tăia, precum şi dreptul de a păstra fructele căzute în mod natural pe fondul său.
Vei primi un formular de la ANAF pt completare.
In plus, documentul transmis de organul fiscal va include si o avertizare pentru cei care-l vor completa: "Sanctiunea faptei de fals in declaratii este prevazuta de art. 326 din Codul Penal”