va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza daca am pierdut procesul de contestare a procesului verbal de contraventie: se comunica sentinta ?, este supusa vre-unei cai de atac ? cand trebuie sa predau permisul inapoi politiei si cand incepe termenul de suspendare ?
va multumesc pentru ajutor
va rog sa ma ajutati cu un punct de vedere punctual si profesionist;
Corelarea art. 25 (c) din legea 85/2006, conform caruia lichidatorul poate introduce actiuni pentru anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor si art.1654 -1656 din noul cod civil, care mentioneaza ca: nu pot sa introduca actiuni de anulare a contractelor de vanzare cumparare "practicienii de insolventa"...
va rog sa ma lamuriti si va multumesc anticipat
va rog sa-mi spuneti cum pot lua legatura cu judecatorul delegat pe langa organul fiscal unde am depus actele de infiintare.Se poate lua legatura cu el in ziua fixata pentru pronuntare asupra constituirii? Documentele le-am depus la judecatorie, nu la organul fiscal, cum zice legea, deoarece acest judecator nu se deplaseaza efectiv la organul fiscal....???
cum pot sa-l contactez si sa mai completez dosarul cu documente ? oare mai accepta sa depun la dosar extrasele CF ale apartamentelor care urmeaza sa faca parte din asociatie ? Care-i de fapt procedura pentru pronuntare asupra infiintarii acestor asociatii?
va multumesc celor care-mi raspundeti :)
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Problema este ca politia doreste sa musamalizeze accidentul si in acest caz avem nevoie de sprijinul tuturor...:yes:Dupa o luna de la accident, nu am scos inca certificat medico-legal pentru ca persoana in cauza nu este deplasabila si spitalul din Bucuresti, unde a fost dusa din provincie, nu ne-a trimis inca actele medicale de externare.Cum sa procedam?Sa cerem in scris actele medicale de externare de la spital?Sa cerem spitalului respectiv sa trimita actele medicale la IML din orasul nostru de domiciliu? Cine face constatarea, IML Bucuresti, sau cel de la locul accidentului?
Trebuie sa deplasam victima la IML, sau poate veni cineva de la ei sa constate la domiciliu...?
buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni:
1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul medico-legal de la IML? Pana la cate zile mai este valabil?
2.care este procedura? victima il solicita de la IML printr-o cerere scrisa, sau cum?
3. care sunt documentele care trebuie duse la ei? trebuie ca victima sa fie examinata de doctorii de la ei?
4. daca politia nu si-a facut treaba, facem plangere penala impotriva faptuitorului? Dupa cate zile mai e valabila plangere?
va rog sa ma ajutati cu o informatie.Cum atac o sentinta a curtii de apel.M-am judecat la judecatorie, apoi la tribunal si am castigat, dar apoi s-a facut ( recurs) si la curtea de apel am pierdut. Care sunt pasii urmatori?Cum pot sa atac sentinta curtii de apel? Ce termen de atac am, pentru ca nu am primit nimic de la ei, inca.Sa mai astept, sau ce ma sfatuiti sa fac ? Incotro trebuie "s-o iau"?
va multumesc din suflet pentru ajutor.
va rog sa-mi spuneti, daca un administrator - contabil doreste sa plece cu demisie la zi, poate s-o faca ? Preavizul din CIM e de 15 zile. Se poate considera ca acesta a avut functie de conducere si sa i se ceara sa faca un preaviz de 30 de zile? Care e temeiul legal?
va multumesc
1.va rog sa-mi spuneti daca un avocat poate fi ales presedinte de asociatie de proprietari si daca da, ce argument poate fi adus si daca nu, de ce nu?
2. ce fel de contract se poate incheia cu acesta(presedinte-avocat) pentru a i se plati indemnizatia de presedinte?
va multumesc pentru lamuriri
Doua chestiuni la care va rog sa ma ajutati:
1.Un srl care nu mai are activitate din 2007 si nu s-a reusit lichidarea inca, daca nu se mai depune bilantul contabil pentru 2009 (oricum e in zero) ce se intampla?
2.un srl cu 4 asociati (25% fiecare), fara activitate din 2003, la care a murit unul din asociati.Cum se poate face radierea lui? (doi din asociatii in viata nu sunt de gasit...)
Exista vre-o solutie simpla si costuri minime?
va multumesc