avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor Contas

Activitate Tudor Contas

Răspuns la discuția calitate procesuala
Stimate Domn, presupun că temeiul legal este indicat chiar de către CL în cuprinsul înscrisului primit. PRESUPUN că se face trimitere directă sau tangențială la dispozițiile art. 2 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 554/2004, întrucât Asociația de proprietari nu este titulara unui drept care a fost afectat prin HCL
Răspuns la discuția Ordonanta militară nr 3
Textual, da.
Dragă Cătălin, din câte am înțeles din situația descrisă nu ai primit niciun proces - verbal de sancționare și nu ai un martor care să ateste faptul că polițistul în cauză a folosit un limbaj care ți-a adus atingere onoarei și reputației. În cazul în care cele două există și vrei, ai putea contacta un avocat.
Răspuns la discuția Rambursare sejur Egipt
Pentru a putea formula un răspuns, este necesara analiza prevederilor contractului. Contractati un avocat.
Răspuns la discuția Sejur Antalya
Va fi necesara analiza dispozițiilor contractului încheiat și, în funcție de clauze, stabilirea unei strategii.
Contractele, în general, încetează prin ajungere la termen, reziliere, denunțare sau acordul părților. Atât timp cât ai zis în prima ta postare ca ai nevoie de o dovada a încetării acestui contract (și el nu a încetat prin ajungere la termen) o atitunine proactiva din partea ta este de preferat.
Răspunsul este tot în dispoziția legală citată. Urmează sa primiți 75% din salariul dumneavoastră, calculat pe zi, și nu mai mult de aproximativ 4000 lei. În ceea ce privește celeritate sume, nu cred ca urmează a fi acordat/luate în calcul.
Răspuns la discuția Ce înseamnă ?
O astfel de mențiune nu este în decret.
[ link extern ]
Răspuns la discuția Oprire dosar aflat pe rol.
Dacă doriți sa renunțați la cerere, formulati o cerere de renunțare la judecata (nu va exclude posibilitatea de obligate a dumneavoastră la plata cheltuieli de judecata... ).
Răspuns la discuția Buna seara
Interesul tău pe termen lung este cel care trebuie sa cântărească cel mai mult în situația descrisa. Dacă vrei sa te lupți, sesizează ITM. Recomandarea mea este sa găsești o forma în care ai putea obține de la angajator un beneficiu pentru limitarea impusa.