Buna dimineața!un prieten de al meu deține o mașină nouă nu are nici un an și până acum s-au schimbat pe garanție , cutia de viteze , mocheta din mașină ax direcție cu tot cu servo , caseta de direcție . El crede că e o mașină care nu va face fata cerințelor poate cere înlocuirea sau orice altcv?
Bună ziua vineri am scos mașina din service care a fost reparată pe CASCO vineri seara când am spălat mașina pentru că a fost vopsită am descoperit pe parbrizul din față inclusiv și pe lunetă pete de vopsea ce ar trebui să fac eu acum cu cei de la service eu am sunat astăzi și îmi iau spus că nu e de la ei cred că e de pe stradă când se aplică se aplică marcaje pe pe stradă?
Buna ziua! Am participat ca cursant la un proiect finantat prin fonduri europene. Am semnat un contract in care stipula ca la sfarsitul cursului voi primi o subventie in valoare de x ron . Acum primesc pe grupul de pe watsapp ca nu ne mai da suma x ca au fost mai multi absolventi si ca reduce suma . Se poate modifica asa ceva e legal ?
Revin la acest subiect ! Am contactat un avocat si a spus asa: orice succesiune care a avut loc in anii trecuti inainte de revolutie nu ar avea relevanta deoarece nimeni nu stia de teren decat cand s-au facut retrocedari si cereri de redobandire
Buna ziua! Contractul de arenda se poate renunta la el ? Mai exact am incheiat un contract de arenda pe 5 ani , 2 au trecut pot renunta la cr a mai ramas ?
Bună ziua! Deschid acest subiect pentru cine îmi poate da un răspuns. În anul 2000 s-a întocmit un titlu in care sunt 4 persoane trecuți pe el, din care una este bunicul meu . În anul 1972 3 dintre frati au facut succesiune de pe defunctul tata, in care doi dintre ei renuntau printr-o declaratie notariala la succesiune in favoarea unui frate si a mamei. in 1982 are loc o alta succesiune , de aceasta data de pe defuncta mama la care in amebele succesiune se renunta la casa si la o parte din teren. in anul 1991 s-a facut reconstituirea drepturilor de punere in posesie a unui teren de 6 ha la care s-a facut de toti fratii cereri de punere in posesie,pentru o parte din teren s-a intocmit titlu de proprietate pentru cealalta doar proces verbal de punere in posesie pe toti fratii. Acum unul din mostenitori a venit si a intentat proces in care pune la baza cele 2 declaratii de renuntare si zice ca el este singurul mostenitor de drept. Intrebarea ar fi ar tot dreptul avand in vedere ca actele au fost facute inaintea reconstiturii dreputurilor din anul 1991 ,si ca cei care au renuntat nu au avut habar de respectivul teren inclusiv si tatal celui care a intentat proces avand in vedere cererile facute in anul 1991 de catre toti fratii.