avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Lala1977

Activitate Lala1977

De curand am cumparat un apartament. Propietarul.de la care am cumparat a ipotecat ap ptr suma de 12000euro as dori sa stiu cum pot intra in posesia radierii /cum stiu daca s_a radiat. Nu vreau sa ma trezesc cu datorii la banca nu am de unte plati dintr_o pensie minim pe economie
Buna dimineata,scuzati ora matinala.
Sunt pensionata pe caz de boala( n1noiembrie 2022) .MENTIONEZ CA AM 16 ani si 7 zile de munca( absolvent de facultate) ce pensie voi avea incepand cu luna ianuarie? Se va recalcula pensia?
Buna ziua..Ma numesc Tonghioiu Paula Georgeta in luna februarie am facut un transfer de dosar din BUCURESTI_ CRAIOVA.
DECIZIA DE LA BUCURESTI A A SOSIT PE DATA DE 8 MAI.MENTIONEZ CA PENSIA O IAU PE CARD ,IAR PE LUNA MAI AM PRIMIT_O
PE LUNA ACEASTA CAND VOI PRIMI PENSIA SI TALONUL( am inteles ca le primesc prin posta luna aceastaZiua de pensi ptr blic este 1. iunie si postasul a venit azi datorita liberelor)_ iertati
Buna dimineata.
Am facut un transfer de pensie( BUCURESTI_ CRAIOVA),DECIZIA A AJUNS.MENTIONEZ CA AM PRIMIT 3 LUNI PENSIA PE CARD .( FEBRUARIE_ MAI)
IN IUNIE VOI PRIMI PENSIA TOT PE CARD SAU PRIN POSTA?TREBUIE SA DUC NR DE CONT LA CASA DE PENSII?
Nu contractul bancar de livrare a banilor,ci contractul cu agentia imobiliara pentru a pune apartamentul in vanzare

Da, în România, pe data de 17 martie 2023 (a semnat digital pe telefon)
Buna seara,scuze de ora tarzie.
Am o intrebare:
Mama mea a semnat un contract( vanzare imobil) digital .As dori sa stiu daca poate cauza acest lucru
Daca am pensie de invaliditate ( in ianuarie am primit prima pensie) (898 pensie + 227 indemnizatie sociala) .Am dreptu la cardul ptr alimente si ajutorul de 1000 ron( 500 acum si 500 in octombrie) Nu am primit nimic.
Buna seara.Acum 8ani am fost operata neoplasm gradul 1 (histerectomie totala_ februarie 2015, iulie 2017), iar in 2017 _ hiperplazie de timus) de ce la comisia de experiza a muncii nu mi s_ a luat in calcul si neplasmul?
Buna seara ! Pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie sociala?Mentionez ca am lucrat 16 ani si 7 zile ( 2006_ 2022,, si ceva zile si in 2002) desi in2015 _ am fost diagnosticata cu cancer malign gradul 1 endometru_ 2 operatii in 3 luni, 2017= hiperplazie de timus, diabet in 2022)Medicul expert nu mi_ a luat in calcul neoplasmul