avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate Alexm99

Activitate Alexm99

Buna ziua, daca vreau sa depun bani in contul firmei, in valuta sau in lei, ce forma legală pot sa respect in contabilitate pentru a folosii banii pentru achiziții intracomunitare?
Buna dimineața, daca am o societate care desfășoară activități în domeniul vânzărilor auto sunt obligat să ofer garanție la autoturismele sh? Mulțumesc.
Buna ziua, am nevoie de o dovadă de la vama, precum am intrat prin Vama Borș cu autoturismul Nr de înmatriculare la data de .... Etc.
Unde as putea sa fac aceasta cerere pentru a mi se elibera o adeverință, o dovadă că am intrat în tara cu autoturismul respectiv.
Abuz din partea primăriei.
Buna ziua, mă ocup cu comerț de autoturisme și de anul acesta la primăria de care aparțin, a introdus o absurditate de lege prin care obligă că la înstrăinarea unui autoturism sa anexez copie la cartea românească, până aici totul normal dar revin la afacerea mea care aduc mașini din Germania și eliberez numere roșii, in momentul vânzării autoturismul având doar numere roșii, proprietarul urmând să își facă el rar-ul. Până anul acesta fiscalul îmi era oferit, dar de anul acesta pentru a-mi oferi fiscalul trebuie sa anexez rar-ul la mașină, o porcărie de lege, prin care eu că vânzător de mașini, nu pot spune la cumpărător că îi ofer fiscalul după ce face rar-ul, omul find reticent cu oferirea fiscalului, de asta până anul acesta, mergeam cu omul direct la primărie și îmi punea stampila.
Dau un exemplu foarte concret, autorizația provizorie (adică numerele roșii) sunt cazuri in care sunt folosite doar 3 luni iar apoi autoturismul respectiv nu mai este înmatriculat în Ro, și eu find legat la impozit cu mașina, voi plati impozit pentru acel autoturism din cauza că nu am putut sa pun viza la primărie pentru înstrăinare.
Un alt exemplu, daca vând un autoturism care are numere roșii scoase, și persoană care cumpără mașină face accident, automat nu mai este făcut rar-ul, adică un alt caz în care rămân cu impozitul la primărie.
Va mulțumesc, aștept un răspuns prin care sa pot ataca aceasta decizie abuzivă in instanta.
Dovada intrare în tara, autoturism.
Buna seara, am nevoie de o dovadă de intrare în țară, a unui autoturism importat din UK. Mi s-a solicitat la SPCRPCIV, pentru evitarea platei taxei vamale. Problema este că am avut rovinieta plătită dar nu mai găsesc chitanță, ce alta dovada as putea sa folosesc ? De unde as putea face rost de chitanță rovinietei. ?
Mulțumesc
Buna ziua, am un autoturism achiziționat din UK. Am programat-o pentru schimbare volan dar mă interesează cum calculez taxa vamala care se plătește după ce ii fac RAR-ul? Daca poate cineva sa îmi spună, va mulțumesc.
Buna ziua, unde pot reclama angajații unei instituții publice ?
Buna ziua. O întrebare legată de un târg auto care este închis de primărie în mod fraudulos, primarul a hotărât singur de buna voie închiderea unui târg auto desfășurat pe o suprafață în care se desfășoară și un târg de animale in zile diferite (vineri-targ animale,; duminica-targ auto) iar primarul a suspendat activitatea târgului auto.
Unde as putea sa fac o reclamație către primărie, având în vedere că primarul a hotărât abuziv închiderea târgului auto, dar lăsând târgul de animale care se desfășoară pe aceiași suprafață deschis.
Va multumesc
Buna ziua, știe cineva daca se mai înmatriculează autoturismele cu volan pe dreapta aduse din Anglia?
Am programare la RAR săptămână viitoare și doresc sa știu dacă se poate inmatricula .
Rog doar cine știe din surse concrete.
Mulțumesc
Daca includ un contract de intermediere în care atașez și bon fiscal pentru comision?
Comision depunere documente la drpciv


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar gratuit si ca persoana fizica aveti dreptul.de a lucra pe reprezentare daca este vorba de acte juridice si de reprezentare juridica.