Multumesc frumos pentru raspuns. Doamna care a incalcat legea si m-a accidentat a facut un supliment de intrbari la raportul de expertiza tehnica.
Expertul a raspuns punctual insa la o intrebare a dansei care suna asa "sa se precizeze daca motociclistul putea genera o stare de pericol, avand in vedere ca circula pe aceeasi banda de deplasare cu alte masini, fara sa treaca pe contrasens in momentul in care s-a produs accidentul. Domnia sa a raspuns ca nu puteam genera starea de pericol, nefiind vorba de depasire. Acestea au fost si concluziile cercetarilor politistilor si concluziile expertului exprimate in raport. Dupa cest raspuns vine cu o completare pe care nu a cerut-o nimeni. Spune ca daca eram pe contrasens as fi generat o stare de pericol pentru ca nu aveam voie sa depasesc coloana, conorm legii. Repet, am circulat pe aceeasi banda fara sa depasesc axul drumului, cercetarile politistilor au determinat asta, expertul a determinat asta, doamna care m-a accidentat a indicat locul impactului pe banda pe care ma deplasam. Nu stiu daca e inregula sa ofere pareri personale, altele decat cele care sunt cerute la obiective.
Am facut un document prin care am cerut sa nu se ia in calcul acea afirmatie pana cand doamna care m-a accidentat nu intreaba acest lucru. Pentru ca nu o opreste nimeni sa intrebe.
Gandindu-ma mai mult, imi dau seama ca daca eram pe contrasens, distanta intre motocicleta si masina care m-a lovit era mai mare iar accidentul ar fi putut sa nu aibe loc sau sa aibe alte urmari. Dar e cu totul alta poveste... Din nefericire pentru mine, lucrurile s-au intamplat asa cum s-au intamplat.
POPA GHEORGHE a scris:
In mesajul anterior am intrebat in ce conditii a facut suplimentarea de raspuns. Unde ? Cui i-a facut precizarea ? A scris sau a spus verbal ?