avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate Mika T

Activitate Mika T

Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a fost admis. Curtea de apel a decis trimiterea apelului spre rejudecare la acelasi complet de la tribunal. S-a fixat deja termen. Mai departe ce urmeaza? Eu ce trebuie sa mai fac ? Multumesc!
Buna ziua! Cum ar putea o persoana sa inscrie o notificare in cartea funciara a casei parintesti pentru asi proteja rezerva succesorala in asa fel ca parintii ei care sunt batrani peste 85 ani si cu 2 atacuri cerebrale mama si care sunt foarte usor influientabili, sa nu poata vinde casa la alta sora care i-a instigat si influientat impotriva mea pentru a pune mana pe casa. Multumesc!
Buna ziua! Daca unchiul meu in varsta de 80 de ani a facut cerere de rconstituire a dreptului de proprietate si i s-a eliberat un titlu de proprietate pe casa si teren numai pe numele lui si nu este trecuta si matusa mea ,asta inseamna ca unchiul este singur proprietar pe casa si teren si poate sa vanda fara aprobarea matusii ? Multumesc!
Buna ziua! Mi-a fost admis recursul care l-m facut impotriva deciziei tribunalului , cu trimitere pentru rejudecarea apelului facut impotriva hotararii data la fond. dar s-a gresit nr. hotararii de la fond.Am facut imediat a doua zi cerere de indreptare materiala anexand si copia apelului cu nr. corect al hotararii atacate de la fond, dar au trecut deja 12 zile si pe dosarul electronic nu se vede nici o schimbare. Vreau sa stiu cat v-a dura si cum v-a fi inalaturata eroarea materiala care a aparut in sentinta data in recurs. Multumesc!
Buna ziua! Am facut apel pentru cheltuieli de judecata neacordate la fond. Apelul a fost respins pe motiv ca nu era calea corecta de atac pentru obtinerea acestor cheltuieli. Dupa aceea am facut recurs, care a fost admis.Caseaza in parte decizia din apel, cu trimitere spre rejudecare la tribunal. Vreau sa stiu cat v-a dura pana se rejudeca si daca trebuie sa fiu din nou prezent si daca am sanse sa recuperez aceste cheltuieli depuse pe toata durata procesului. Multumesc!
Procesul s-a judecat iar instanta a ramas in pronuntare peste 12 zile ,spunand ca se pot trimite concluzii scrise.Sau trimis aceste concluzii prin e-mail dar nu sunt semnate olograf.Se vor respinge?

Dapix a scris:

Nu trece nimeni peste decizia instantei.
Pentru siguranta apararii dvs, depuneti INTIMPINARE in tremenul legal, si nu doar concluzii scrise.

Buna ziua! Daca sunt trimise in recurs concluzii scrise prin e-mail nesemnate olograf, se vor respinge? Mentionez ca instanta a judecat si a ramas in pronuntare spunand ca se pot depune aceste concluzii pana la pronuntare . Multumesc!
Buna! Am si eu o intrebare. Daca doi batrani de 85 de ani si care au trei fete si vor sa dea casa numai la una din fete cu contract de vanzare si acel contract vrea sa il faca pe numele sotului fetei respective, intrebarea ar fi acel contract se poate ataca in instanta? Nu reiese ca este o donatie mascata ? Multumesc!
Cealalta parte s-a prezentat la termen.Eu vreau sa stiu daca recursul meu v-a fi respins pe motiv ca nu m-am prezentat .

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu va fi suspendat dacă cealaltă parte a solicit judecarea în lipsa.Daca nu a cerut și dvs nu ați cerut atunci se va suspenda și o sa puteți formula cerere de repunere pe rol.

Eu nu m-am prezentat la termenul recursului facut de mine si nu am cerut judecarea in lipsa, dar partea adversa s-a prezentat .Vreau sa stiu daca recursul meu v-a fi respins. Multumesc!