trandafir2 a scris:
Judecătorul care a pronunțat o încheiere interlocutorie sau o hotărâre prin care s-a soluționat cauza nu poate judeca aceeași pricină în apel, recurs, contestație în anulare sau revizuire și nici după trimiterea spre rejudecare, cu excepția cazului în care este chemat să se pronunțe asupra altor chestiuni decât cele dezlegate de instanța de apel sau, după caz, de recurs.
Foarte interesant este faptul ca ati ajuns pana in aceasta faza fara avocat. Felicitari!
Probabil daca ati fi avut avocat putea sa va explice in detaliu aspecte din dosar.
Buna seara! Practic eu am castigat procesul in toate cele 3 etape: prima instanta, apel, recurs.Dar acum incerc sa-mi recuperez cheltuielile de judecata care nu mi-au fost acordate in prima instanta. Acum s-a rejudecat apellul si mi-a dat castig de cauza ,dar reclamanta a facut recurs spunand ca unul din judecatori a fost incompatibil pentru ca a participat si in primul ciclu al apelului unde a respins cererea de apel pe motiv ca nu era calea corecta aleasa, farà sa judece in fond. Voiam sa stiu daca reclamanta are dreptate. Multumesc!