avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Mika T

Activitate Mika T



CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

O trimiteți de unde doriți dvs și prin.orice mijloc,posta,email., firma curierat etc.Important este sa aveți dovada comunicării.

Este valalabila semnata si apoi scanata? si trimisa prin aplicatia instantei de la curtea de apel?
Buna ziua! Se poate trimite o intampinare prin posta recomandata din Franta? Mai am pana la implinirea termenului 15 zile. Multumesc!


Cornel Vasile a scris:

da, se poate asa ceva.

Buna! Eventual pot sa trimit intampinarea la cererea de recurs pri e-mail scanata, si sa o semnez la primul termen? Multumesc!
Buna ziua! Pot sa fac o intampinare la o cerere de recurs , sa o semnez si sa o depun fara a apela la un avocat, Multumesc!


Cornel Vasile a scris:

Violarea secretului corespondenţei se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

La recursul civil care o sa-l am, pot ridica exceptia : sa-i spun judecatorului ca sotul persoanei impreuna cu persoana respectiva care este in proces cu mine mi-au luat plicul recomandat cu acte de procedura ,farà nici un drept, si sa fac dovada ca le-am facut si plangere penala pentru violarea secretului corespondentei ? As avea un avantaj?


Cornel Vasile a scris:

da, puteti depune plangere la Politie/Parchet

Daca depun plangerea penala, ce se poate intampla cu persoana care mi-a luat ,recomandata fara nici un drept dupa ce se dovedeste adevarul ,mai ales ca sotia lui este in proces cu mine si ea a instigat postasul sa-i dea recomandata care continea documente de la tribunal.
Buna ziua! Daca o persoana i-mi ridica un plic recomandat cu seria de pe buletinul lui, cu acte de la tribunal farà nici un drept, ma ales ca sotia lui face parte din dosar pot sa-i fac plangere penala.
Buna! Vreau sa fac o intampinare la o cerere de recurs in proces civil si in incheiere nu stiu ce cod sa folosesc . ( In drept art. 205 ..........) Va multumesc!
Buna ziua! Un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager poate fi atacat pentru pretul neserios invocand art.845 cod.civil si in cat timp de cand se alla de existenta contractului. MULTUMESC!


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Din moment ce vi se solicita prin adresa e clar ca nu este luata în considerare,trebuie semnata olograf și depusanprin posta sau la registratura instantei..

Mentionez ca am trimis o cerere de dosar electronic semnata si scanata prin posta electronica si a fost luata in considerare.