avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Activitate spanish

Activitate spanish

Nu mai poti face nimic ca sa urmezi meseria asta. Orienteaza-te spre altceva.
Programul unitatii cum este? Se lucreaza si in weekend? Daca da, incepu lucrul de sambata.
Nu. E prea mult. Trebuie sa puna 2!
Daca exista repartitoare, pentru ce sa se mai plateasca caldura data de tevi? Repartitorul inregistreaza caldura din camera.
Se practica asta la cei care erau deconectati (aveau CT) dar le mai treceau niste tevi prin apartament. Aici nu are nici un sens. Cineva vrea sa va incaseze in plus.

Vlad G25 a scris:



Noi ne gândeam sa le oferim suma cerută de ei, în schimbul unei declarații ca cedează totul bunicii, fără alte pretenții, iar apoi să cumpăr de la ea, printr-un credit ipotecar, iar banii să fie folosiți la renovarea casei.

Daca tot le dati banii, de ce sa va complicati cu "cedarea"? Corect, curat legal,cumparati de la ei.
Din credit, fiecare va primi suma conform procentului.
Chemati Sanepidul. Mai ales cand pute. Cine stie ce face in casa.
Daca nu era adoptata "cu acte", nu era pe numele parintilor adoptivi. Dar poate ca este chiar fiica lor dar ii raspund aiurea la astfel de intrebari aiurea. Doar persoana adoptata poate cere actele. Nimeni nu o poate face in locul ei, oricata bunavointa ar avea.
Dar, in locul ei eu mi-as pune o intrebare: de ce au dat-o? Oare sunt mai buni decat "parintii rai" care au crescut-o?
Sa mearga la primaria de unde s-a eliberat actul de nastere sa se intereseze. Serviciul "Stare civila - nasteri". Acolo ii vor spune ce are de facut.
Pentru linistea dumneavoastra si a lui, faceti un act de donare prin notariat. Pentru cativa lei aveti o garantie pentru orice caz. Aveti un loc de munca, nu veti fi intrebat de unde aveti banii: sunt economii din salar.
Inselatorie! DIGI (RCS-RDS) nu procedeaza asa. Prima data va trimit o instiintare de intarzaiere. Luna urmatoare va "taie" ce aveti de la ei: cablu, internet, telefon.
Nu raspundeti, nu sunati inapoi, nu platiti!
Pentru siguranta, mergeti la un ghiseu DIGI.
Or sa va raspunda avocatii. Dar, atentie! Succesiunea e facuta? Sa nu dati banii degeaba si sa va treziti ca mai vrea bani pentru alte acte. Din moment ce ziceti de amenzi ale sotului decedat. La vanzare trebuie sa fie si fiul sau cel putin sa-i trimita mamei o procura sa vanda si partea lui.