avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate FOXXY

Activitate FOXXY

buna ziua,
am urmatoarea situatie o salariata a nascut in 01.08.2012 , a beneficiat de concediu de sarcina si lauzie 126 zile,, din care 60 zile dupa nastere, apoi s-a prezentat la locul de munca si a lucrat programul ei de lucru 4h / zi conform CIM pe care il are la firma din 2009.
cand copilul a implinit un an a venit cu cerere de intrate in CIC pana la varsta de 2 ani. si cu documentele pentru incasarea indemnizatie de crestere copil.
va rog sa ma indrumati ce anume trebuie sa fac in aceasta situatie cu care nu m-am mai intalnit.
multumesc
Răspuns la discuția decl. 600
Va spun ca la Brasov are.... La venitul minim pe ianuarie este 741, iar din februarie pana in iulie este 750. Iar din iulie 800 lei.
Asa au instructiuni sa le completeze
Răspuns la discuția CASS deductibil?
Asa stiam si eu...
Răspuns la discuția CASS deductibil?
Ne puteti da si un articol de lege care prevede asta? Multumim.
Răspuns la discuția decl. 600
Puteti sa o depuneti linistit!!!!! Oricum ne vor chema sa le modificam pe cei care am fost harnici si le-am depus in termenul lor aberant!!!!
Cretinii nu s-au gandit ca s-a modiicat salariul minim pe economie de la 1 februarie....
Veti primi 600 lei / luna indemnizatia de mama si 200 ( cred ! ) alocatia copilului pana la 2 ani.
Răspuns la discuția restituire taxa auto
Maxim 30 zile
Răspuns la discuția vreau repede un raspuns va rog
Dupa nastere trebuie sa aveti 42 zile de concediu medical cod 08
folosesc pentru pfa ul meu [EDITAT - incalca pct. 2.11 din Regulament] free, cascand gura ..ca ochii nu! pe situl lor am updatat din greseala versiune mea free...persistand in prostie am reinstalat [EDITAT - incalca pct. 2.11 din Regulament] pc. acum nu mai pot deschide programul si baza de date pe care o aveam, imi tot cere sa-i contactez.
ce ma sfatuiti sa fac ?
multumesc
Discuție Compensare???
Am platit o amenda primita pe persoana fizica, pe firma...adika m-am dus la trezorerie cu pv de amenda si chitanta mi-a facut-o pe firma la care sunt administrator ( mentionez ca m-au amendat pe mine personal - pv este pe numele meu nu al firmei- cei de la sanepid).cum pot sa-mi recuperez banii care apar acum in oglinda firmei ca platiti dar pentru care nu am proces verbal.
As vrea sa fac o compensare cu alte datorii pe care le voi avea la finante luna asta la salarii, etc. cum trebuie sa procedez ???
Va multumesc.