avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate lefteriu_adrian

Activitate lefteriu_adrian

Discuție acte teren
Buna ziua,
ce acte trebuie sa primesc de la vanzatorul unui teren pe care doresc sa ridic o casa?
buna ziua,
vreau sa stiu daca statul mai acorda concediu pentru casatorie (5 zile), si daca da, in temeiul carei legi.
Va multumesc!
Răspuns la discuția renuntare la asociere
nu se pune problema neintelegerii.... am discutat si e ok.
ceea ce ma intereseaza este Ș care sunt pasii? unde anume trebuie sa merg?
buna ziua,
sunt asociat cu cineva intr-o firma , si vreau sa ies din afacere.
ce trebuie sa fac? ce pasi trebuie sa urmez?
Va multumesc
Răspuns la discuția Recuperare permis auto
multumesc
am gasit un articol intr-o lege care spune ca cel care ofera serviciul, in momentul in care expira perioada de contract, acesta se prelungeste in conditiile in care beneficiarul serviciului este notificat in scris ca a expirat perioada contractuala si ca se prelungeste pana in momentul in care beneficiarul solicita in scris, respectand termenul de 30 zile, rezilierea contractului.
Discuție cartea masinii
Buna ziua
tatal meu are o mare problema si nu stim cum o putem rezolva.
in luna aprilie a depus avansul si 3 tichete"'rabla" urmand sa plateasca diferenta pana la venirea masinii din fabrica.
masina a venit la dealer, tata facuse intre timp plata diferentei catre dealer, si a ramas ca va fi anuntat in momentul in care ii vine si cartea masinii.
au trecut cateva luni si cartea inca nu a venit.
tatal meu a sunat la dealer sa intrebe care e treaba, dar nici un raspuns concret....doar amanari.
a sunat la fabrica si de acolo i-au spus ca in contul lor nu au fost virati decat banii de avans, nu si restul de bani, si ca nu vor elibera cartea pana nu au banii in cont.

Cum putem rezolva problema?
Răspuns la discuția salariu de incadrare pe 2011
multumesc. nu mai este cazul
Răspuns la discuția CO neefectuat
merci
Răspuns la discuția bonuri de masa si salariu net
multumesc