suspectu a scris:
Speta:
Plangere/dosar formulat la Judecatoria sect 2 privind legea 544/2001 (cu un prim set de dovezi),
La inregistrarea dosarului de catre grefier s-a primit numar de inregistrare si data primei infatisari asta insemnand in 7 luni.
Dupa o luna de la data inregistrarii dosarului la Judecatorie am facut cerere aprobare dovezi noi la dosar (cred ca s-a acceptat) si cere de preschimbare termen deoarece legea 544/2001 prevede ca astefl de cazuri se judeca in regim de urgenta si in timpul vacantei judecatoresti (in cererea de preschimbare s-a specificat lucrul asta si s-a adus la cunostinta ca noile dovezi aduse dosarului dovedesc gravitatea faptelor safarsite de partea parata) dar mi-a fost respinsa solicitarea,citez: Solutie: Respinge cererea de preschimbare a termenului. Menţine termenul administrativ fixat pentru data de 29.01.2013. Se atacă o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.07.2012.
Intrebarile mele sunt:
1. Ce inseamna "se poate ataca o data cu fondul" si ce pot face in acest sens?
2. Cum pot afla cine mi-a judecat solicitare (numele persoanei in cauza) si in fata cui raspunde persoana in cauza,CSM?
Multumesc pentru raspuns/uri
La CSM NU exista raspundere. Baietii astia au cea mai tare imunitate. Sunt chiar deasupra legii. Mie mi-a fost scos un dosar de pe rolul unei Instante doar pentru ca asa a vrut Ministerul public. Reprezentantul Parchetului a invocat o exceptie care in cazul meu nu avea acoperire legala. Cu alte cuvinte procurorul de sedinta a cerut scoaterea de pe rol si trimiterea dosarului la PICCJ deoarece conform unei decizii a ICCJ in speta mea trebuia sa se pronunte si procurorul general al PICCJ. Problema era ca in speta mea PICCJ se pronuntase inca din anul 2011 in sensul in care plangerea mea a fost respinsa. Instanta cu toate acestea da curs solicitarilor parchetului fara temei legal si scoate dosarul de pe rol. Ajuns la PICCJ, numarul 2 respectiv domnul Morar in loc sa constate ca in dosarul respectiv exista o Rezolutie, face copy/paste de pe Rezolutia din 2011 ii da un alt numar de inregistrare si mio trimite.
O alta Instanta de Curte de Apel da o sentinta in ,,numele legii" ca tatal meu care era decedat nu si-a exercitat dreptul de a face plangere. Toate aceste aberati sunt date cu scopul de a musamaliza faptele unui politist si procuror care mi-au FALSIFICAT probatoriu.
Deci in Romania cei vii trebuie sa lase plangeri in alb, pentru ca baietii de la Parchete nu au obligatia de a-i informa pe cei morti, dar mortii au obligatia de a face plangere. Nimeni NU raspunde