avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate floricel_1980

Activitate floricel_1980

Bună ziua. Când se face plângere pentru abandon de familie? Dacă are 3 luni consecutive de neplata a pensiei alimentare? Sau 3 luni acumulate? Mulțumesc!
Bună ziua. Se poate face plângere pentru abandon de familie, dacă la finalul celor 3 luni de neplata, plătește pensia pe prima luna? De exemplu, în decembrie a trimis pensia pe octombrie. Va mulțumesc!
Bună ziua. Un executor judecătoresc din România poate executa silit pentru neplata pensiei alimentare, dacă debitorul trăiește în Germania? Va mulțumesc!
Bună ziua. În cât timp se depune plangerea de abandon de familie pentru neplata pensiei alimentare? Luna asta ar fi a treia luna. Mulțumesc!
Bună ziua. Se poate executa in germania o sentința pentru pensie alimentara in procent, sau doar suma fixa? Va mulțumesc!
Bună ziua. Dacă am o sentința pentru plata pensiei alimentare în procent, poate fi executata silit în Germania? Va mulțumesc!
Bună ziua! Primesc pentru copilul meu o pensie alimentara de 259,5 euro, o treime din minimul din Germania. Tatăl mai avea un copil în momentul în care am primit sentința. Acum cere micșorarea pensiei, deoarece între timp i s-a mai născut un copil. Se micșorează mult pensia actuala? Va mulțumesc!
Buna ziua. As dori sa va intreb daca pot obtine pensie alimentara pentru copilul meu, de la tatăl lui care trăiește în Germania, raportată la venitul lui de acolo. Mentionez ca ii cunosc adresa de reședință din Germania. Va multumesc.
am scos de pe card de credit de la EFG in 2008, 1800 lei si am platit ratele aproape in fiecare luna, iar acum am sold final 5400 lei, ei mi-au marit limita de credit la 3800 lei.