Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
porto a scris:
[Urmarindu-va , am constatat ca sunteti prea mandru de dvs.
Cu tot respectul, mandria nu-si are locul in discutii pe care eu le consider asa de importante. Ci faptul ca SUNT PREA SARAC SA-MI PERMIT LUCRURI IEFTINE.
Atunci cand intr-o zi de scoala se "inghesiue" 8-9 profesori la o clasa garantez ca nu iese nimic de calitate.
Daca am face maxim 6 ore pe zi sunt sigur ca la un salariu cu 50% mai mare treaba ar merge mult mai bine!!!
Pentru ce sa platesc 8, 9 profesori intr-o zi? ca sa chiuleasca elevii pentru ca oricum dupa 6 ore-si pierd interesul?
Mi-e rusine cand vad atatea nepotisme in scolile noastre... si toate astea pe Banii mei...
Un raspuns la prima mea intrebare pe care vad ca ati citato v-ar arata poate si dv. adevarul. Inclusiv de ce NU sunt mindru de mine!!!
Imi permit sa trag aici atentia supra armelor folosite de aceasta categorie sociala:
- cand port o discutie contradictorie si vin cu argumente profesorul mereu se leaga de lipsa de bun simt;
- cand atrag atentia asupra unei directii gresite in care se indreapta, profesorul ma acuza de lipsa de respect;
- cand imi afirm indignarea, profesorul cere sa fiu cenzurat.
Cand primesc un argument REAL, CINSTIT, si CORECT care sa justifice nevoia ca un elev de liceu sa studieze 10 ore la scoala si sa mai aiba nevoie si de pregatire pentru a lua bacul???
Can voi primi un argument clar care sa arate ca un elev cu 6 ore pe zi la socala va fi mai tont decat ar fi fost cu 10.
Iar daca gasiti un argument explicatimi ce rezultate ati obtine daca un elev ar studia 20 de ore pe zi....
Pana atunci va rog mult, lasati lectura psihologica, politeturile false, si cenzura pentru ca nu astea ne salveaza ci numai si numai adevarul!
cos55ap a scris:
Can voi primi un argument clar care sa arate ca un elev cu 6 ore pe zi la socala va fi mai tont decat ar fi fost cu 10.
Iar daca gasiti un argument explicatimi ce rezultate ati obtine daca un elev ar studia 20 de ore pe zi....
Incerc sa inteleg unde va opriti: la 10 sau la 20 ore pe zi sau la scoala. Niciodata in sistem elevul nu a avut 10 ore la scoala.
..............
Cat despre cenzura............cine va cenzureaza?