porto a scris:
cos55ap a scris:
Can voi primi un argument clar care sa arate ca un elev cu 6 ore pe zi la socala va fi mai tont decat ar fi fost cu 10.
Iar daca gasiti un argument explicatimi ce rezultate ati obtine daca un elev ar studia 20 de ore pe zi....
Incerc sa inteleg unde va opriti: la 10 sau la 20 ore pe zi sau la scoala. Niciodata in sistem elevul nu a avut 10 ore la scoala.
..............
Cat despre cenzura............cine va cenzureaza?
Intrebarile erau punctuale. As fi preferat un raspuns la fel de punctual. Adica si la celelalte doua ramase nestinse....
Cu privire la cenzura, uitati-va pe la pagina 7 si eventual intrebati administratorii site-ului...
Eu am facut (imi amintesc) in clasa a 12-a Martia de la 7 la 14 adica 9 ore. Si nu stiam cum sa scap mai repede, nu-mi ardea capul la nimic altceva cand stiam cat am de stat la scoala. Asa se intampla si azi un elev dupa 6 ore este obosit psihic, demonstrat medical!
Credeti ca 6 ore fac ca un elev sa fie lipsit de cunoasterea pe care o obtine in mod curent in acest moment?
Si daca sunt profesorii asa de buni profesional si merita asa multe in raport cu noi cei care am lucrat la privat (am fost si someri o perioada, ce sa mai zic de marire de salar...) cand o sa vad si eu un profesor (exclud domeniul universitar) in domeniul meu de exemplu CONTABIL care sa fie si membru CECCAR???
Sa-mi zica unul la ce liceu preda si numarul de membru CECCAR?
Sa mai iau un domeniu, cand vad un profesor de IT care sa-mi ofere o aplicatie software facuta de el (de nivel macar mediu ex. o baza de date, un soft de gestiune, un soft de automatizare, etc..).
Ce sa palavragim literatura si sa acuzam lumea de jigniri..., cand???