Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Eu am o alta propunere: ce-ar fi daca cei care contribuie la bugetul de stat (sanatate, invatamant, administratie, etc.) ar face o greva ... fiscala.
Asa cum domnii bugetari sunt nemultumiti de lefuri (dar tin cu dintii de scaune) si refuza sa-si faca treaba pentru care iau salariu, asa si cei care contribuie la buget sa refuze sa-i plateasca ... sa le plateasca incompetenta si dezinteresul ...
-diferenta intre sistemul sanitar si invatamant este ca doctorii tac si isi vad de treaba si nu fac greva afectand pacientii.....invatamantul se razbuna pe copii!!!!
-mama mea a fost contabila intr-un liceu si stiti cate sporuri aveau profesorii?
36 de sporuri pe an astfel ca aveau niste venituri......dar nu are rost sa discutam faptul ca atata timp cat veniturile erau mari la bugetari nimeni nu a facut greva, acum se cere 6 luni de sacrificiu (25% din venit) toti sar in sus.
De ce nu s-au rasculat bugetarii in urma cu ani de zile cand au vazut ca se fac atatea nelegalitati si ca mafia se extinde in institutiile de stat? raspunsul este ca ri inchideau ochii pt ca le cresteau veniturile in buzunar( de pe urma campaniilor electorale si altele)
Acum scad veniturile pana in 31 decembrie 2010 si fac greva pentru a schimba conducerea, ca aceasta sa nu schimbe nimic si sa tragem tot noi privatii care suntem la numar mai putini decat ei.
Vai Romanie...unde vom ajunge?