lorelayold76 a scris:
-ma intreb, este vina copiilor ca se reduc veniturile salariale?
-chiar nu este in stare invatamantul sa faca 6 luni de sacrificiu???
-chiar trebuie sa ne sacrificam noi de la privat inca 20 de ani, sau chiar mai mult?
-spunea o doamna grevista: ce se face, anul acesta nu mai poate pleca in concediu!!!! eu de la privat nu am mai plecat de ANI si ANI in concediu!!!
-eu cred ca nu se vor lua aceste masuri din cauza bugetarilor(o parte din ei, adica sindicalistii) si astfel noi de la patroni vom pleca iar in tarile vecine si astfel bugetarul va muncii si la privat sa poata cotiza la stat pentru a primi salariul de la buget :)). Mi-e mila de pensionarii care nu mai pot muncii si nici pensia nu cred ca o vor mai primi.
Ne meritam soarta ca suntem prea rai, toleram mafiotii 20 de ani si le sarim in cap muncitorilor care sustin tara.#-o
Zilele de greva sunt platite de catre sindicalisti doar celor care au cotizat la sindicat, adica doar membrilor....restul iesiti in strada pe gratis
ucrati la privat si platiti impozit la bugetul de stat. Cei de la stat nu platesc acelasi impozit?
De unde ideea ca privatul sustine bugetarul nu stiu. Vorbiti de mafioti. Cine sunt mafiotii? profesorii? Ei saracesc tara asta? Vai de noi...........