avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cat esti avocat stagiar................
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cat esti avocat stagiar................

pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti??
Cel mai recent răspuns: mircea_ghe84 , utilizator 22:11, 19 Noiembrie 2007
pai daca nu avocatii si-ar bate joc cine altii? doar de aceea s-au inventat...... daca o lege e clara.......o innebunim cu interpretari....:P
Ma uimeste ceea ce scrieti aici! Inseamna ca eu sunt foarte norocoasa, si...ma plangeam...:">. Lucrez cu un avocat definitiv de un an si ceva (nu el e maestrul meu). E adevarat ca lucrez la toate dosarele (care sunt fosrte multe) el fiind plecat des din localitate, si ma plateste putin comparativ cu cat castiga, mult comparativ cu venitul unui stagiar. Plus ca am experienta mai mare decat a multor avocati definitivi pe care ii cunosc. N-am sa ma mai plang de acum incolo. :">
Nu stiu, Claudia, cred ca depinde ce vrei ca sa te poti plange... Eu am vrut respect de la maestrii meu, iar faptul ca eram platita bine, respectiv foarte-foarte bine, in comparatie cu ceilalti stagiari nu m-au determinat niciodata sa nu-mi critic maestrii. Chiar in fata. Cu unul dintre ei devenise chiar un joc.

Faptul ca altii sunt, in anumite cazuri, si mai nedreptatiti ca mine nu inseamna ca nu mai iau atitudine cu privire la mine si la situatia mea. Exemplu generic (fara legatura cu domeniul): Faptul ca alti oameni au cunostinte mai putine, sau mai putin competitive, nu e motiv sa nu mai invat, nu?
Claudia, cam cat iti da tie maestrul tau?
Nici eu nu pot sa zic ca ma plang. fata de alti colegi de ai mei care primiesc 100 ron pe luna (nu e gluma!!) la mine e OK, dar hai sa fim serioasi: totul se reduce la bani in cele din urma.
da, sunt multumita ca intru in dosare in care multi stagiari nu intra, ca am dosare civile pe care el duc de la cap la coada si ca am un birou dotat cu tot ce imi trebuie sa ma pun la punct cu teoria si practica, DAR.......am de platit sanatate, impozite, taxe la barou, unde mai pui ca vreau si eu un taior, un fard ceva. Tot la bani se ajunge!!
dar se pare ca ptr 2 ani nu sunt decat un sclav pe plantatie!
cei mai multi fericiti daca doar 2 ani..... dupa aia faci pt tine alta mancare de peste dar nu iti garanteaza nimeni asa clientela sa nu numeri banii cand iei ceva.....taioare...:(

Alte discuții în legătură

Informatii despre barou stefanvl stefanvl Am si eu 2 intrebari: 1)dupa cat timp de la obtinerea diplomei de drept pot sustine examenul de intrare in barou?(exista anumite conditii?) 2)dupa cat timp ... (vezi toată discuția)
Stagiar caut avocat indrumator. Buna ziua, Maestrul meu se pensioneaza si sunt pus in fata situatiei de a o lua de la capat cu cautarile... Please, help me ... (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)