avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE CU CLAUZA DE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE CU CLAUZA DE INTRETINERE ESTE DISTINCT DE CONTRACTUL DE INTRETINERE????

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am incheiat un contract de intretinere cu mama mea urmand ca eu sa am grija de ea pe parcursul vietii(bani,mancare.,etc) iar dupa moartea acesteia sa primesc casa si terenul.Mentinez ca am 2 frati.Poate vreunul dintre ei ataca contractul dupa moartea mamei?sau mai bine incheiam un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere?Sau este acelasi lucru ..adica contract de intretinere?Multumesc
Asculta Iuliane, mama, un sfat foarte important pentru tine: contractul tau e atacabil de catre frati, fireste, dar eu te sfatuiesc sa te duci la un avocat sa-ti faca un act foarte-foarte greu atacabil nu din acest motiv, ci pentru ca, desi te intelegi bine cu mama ta acum, CARACTERUL TA CARE SE KK IN GURA CELOR CARE INCEARCA SA TE AJUTE DEZINTERESAT te va duce, sigur, mai devreme sau mai tarziu, la certuri si cu mama ta.

In concluzie, nu neaparat fratii sau mama sa fie problemele in acest contract, ci...TU!!!!

Sa nu ne mai auzim!!!
Am sters mesajele obscene si am indepartat utilizatorul de forum. Am pastrat insa datele de conectare, IP-ul de la care se conecteaza si alte date care ne pot ajuta in viitor, daca nu inceteaza.

Propunerea mea este sa depasim cu totii momentul. Iar iulian poate sa revina in forum, cand considera ca are ceva de spus, pentru ca greseli facem cu totii, iar limbajul colorat este si el tot o greseala ca oricare alta.

Un week-end placut in continuare.

Alin Popescu
Multumim cu totii pentru decizie.
Multumim pt atitudine. Speram sa nu se mai intample. Controversele constructive pot duce la ceva bun dar nu in felul acesta.
multumesc si eu pt interventia oportuna, ca persoana direct vizata de atitudinea si amenintarile, mai mult sau mai putin voalate, ale individului....recunosc ca am depasit si eu....limitele unei....legitime aparari:D....dar singuru-mi neuron de blonda o luase nitel in deriva....100 de grame de ...bun ii vinul ghiurghiuliu:) imi sunt scuza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarii se contrazic Adrian Daminescu Adrian Daminescu Parintii mei vor sa-mi instraineze o garsoniera dat fiind faptul ca tata mai are un copil din alta casatorie si nu vrea ca acesta sa vina la succesiune. Am ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre ... andre18 andre18 Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)
Mostenire lia19 lia19 Am nevoie de un sfat.Matusa mea care nu are copii vrea sa -mi lase apartamentul pe care-l detine.Iese din discutie contractul de vanzare -cumparare datorita ... (vezi toată discuția)