avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept executional penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept executional penal

Invatamantul superior in penitenciare. Este invatamantul superior indiferent de forma o conditie conforma legii 275/2006,de reducere a perioadei de executare cu parte din pedeapsa considerata ca fiind executata pe baza muncii prestate-instruire scolara?
Cel mai recent răspuns: Thunder42 , utilizator 12:31, 14 Septembrie 2010
Aveti perfecta dreptate!Din exterior problema este extrem de subiectiv analizata.Societatea considera ca intr-un penitenciar exista exclusiv acele ,,scursuri" ale sale si nu insista asupra consistentei termenului FIINTA UMANA.Fiind in interior timp de 7ani am avut posibilitatea sa analizez stiintele dreptului romanesc in raport de conditia mea.Este posibil sa fi avut o mica doza de subiectivism insa va asigur ca am facut tot ce este posibil, uneori cu duritate asupra persoanei mele, pentru a ramane obiectiv in analize.Despre problema recunoasterii fractiei din pedeapsa ce poate fi considerata pe baza instruirii scolare prin invatamantul universitar, va pot informa ca am obtinut acel castig printr-o exceptie de neconstitutionalitate.Este drept aceasta nu a ajuns la Curte, insa am reusit sa stimulez ratiunea unei instante compusa din magistrati tineri, cu aspiratii pozitive si foarte mult caracter pozitiv.As fi interesat de solutia Dlui. Boroi pe care nu mi-ati comunicat-o.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la educatie in penitenciar. ContSters241638 ContSters241638 Am fost arestat preventiv timp de 16 luni dupa care eliberat sub control judiciar acum 2 ani timp in care am urmat cursurile unei postliceale de asistenti ... (vezi toată discuția)
Zile castig pt. eliberare!!! sherezhada88e sherezhada88e Buna seara, am si eu o intrebare cine poate sa ma ajute va rog!!! Poti sa urmezi o scoala (liceu, facultate),in afara penitenciarului pt. ati mai reduce ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul pedeapsa de executat cosminaa cosminaa URGEENTTT!!!! cat inseamna un an penal? pentru o pedeapsa de 2 ani pt complicitate la inselaciune cat ar avea de executat? va rog sa-mi raspundeti, astazi a ... (vezi toată discuția)