avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă justificarea interdictiei purtarii valului islamic in ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

justificarea interdictiei purtarii valului islamic in belgia

incalcarea libertatilor religioase
nerespectarea valorilor cultural-religioase
Da, ca impunerea pacii prin razboi e benefica, fara sacrificii umane si fara pagube....
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
elena138, utilizator
Pastrand proportiile, niciun apel telefonic care anunta o bomba intr-un anumit loc nu este ignorata de oficialitati. Se cauta in acel loc pana se trage concluzia ca a fost alarma falsa, chiar daca se presupunea de la bun inceput ca este o alarma falsa.

In materie de securitate a statului si a cetatenilor nimic nu este rizibil si nici de ignorat pentru ca statul si autoritatile au obligatia fundamentala de a asigura cu toate mijloacele aceasta securitate a cetatenilor.
Nu contrazic principiul conform caruia siguranta cetateanului trebuie sa fie pe primul loc… Dar, imi dati voie? Sau nu… :happy: Hai sa umblam in pielea goala, sa nu cumva sa ascundem un brau cu dinamita sub haina din blana de samur sau de vulpe polara – ca tot sunt pe cale de disparitie aceste animale…

Hai sa “democratizam” cu fortza toate statele pe care nu le consideram “democratice”… ca s-ar putea sa se trezeasca aia sa doreasca a ne aduce la stadiul de trib… Sa impartasim statelor lumii “democratia in stil romanesc”…

Se tem unii de o eventuala crestere a numarului de musulmani?! Sa inteleg ca nu prea sunt multi siguri pe... credinta lor?!

Nu ridiculizez pericolul, dar nu ma pot abtine sa nu rad cum vad ca se incearca inocularea fricii in spiritele slabe (care sunt majoritare), nu pot sa nu rad cand aud vorbindu-se despre toleranta si democratie si se face totul pentru a instiga la ura… Motivul? Banii – cine crede altfel…

Nu e locul pentru o “istorie” a terorismului, pentru statistici… Cate atentate au fost dovedite a fi comise de unii sau altii etc… Mi se poate spune orice – nu pot verifica totul… Dar cred ca pot sa-mi dau seama cand undeva se exagereaza. Si in privinta valului este o exagerare.
trope_doi a scris:

[...] Hai sa umblam in pielea goala, [...]

Cred ca intre a impune ca port lipsa oricarei vestimentatii si a impune ca port ca nici o parte a corpului sa nu fie vizibila exista o posibilitate ca fiecare sa se imbrace decent, asa cum crede de cuviinta.
r.gabi a scris:

La noi in tara nu intra inca,pana s-or gandi ca pot face si asta
Nu inseamna daca la noi,in Romania,poricolul nu exista inca,ca el nu exista cu adevarat si ca nu trebuie luat in seama.
Valul reprezinta un pericol potential,reprezinta o neadaptare la viata normala a secolui al XI-lea,reprezinta o sfidare la adresa unor societati mai evoluate si care nu accepta decadenta fundamentalismului islamic
Aceasta nu inseamna ca pericolul nu exista,pentru ca "acea mana de idioti" sunt periculosi si sunt scoliti si indoctrinati ca sa fie periculosi si sa fac prozeliti,dintre oamenii cu probleme,care pot fi usor manipulati

Femeilor musulmane li se impune acest port si nu au de ales. Probabil, sperau ca odata ajunse in tarile care proclama libertatea vor scapa. Uite ca sunt oameni care zic ca si aici trebuie sa se poarte la fel. Fusta mini nu are ce cauta in garderoba sa sau a fiicei sale.

Alte discuții în legătură

Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)