are 54 de zile si eu m-am gandit sa contest acest certificat prima avocata care am avut-o mi-a luat foarte multi bani si degeaba nu s-a ocupat deloc de caz noi eram plecati ca pt asa ceva am angajat-o sa schimbe incadrarea juridica,si nu a facut-o
daca adevaratul vinovat nu recunoaste ca a dat el cu toporul,si nu vor nici cei din tabara adversa sa spuna adevarul ca sotul meu nu a dat cu toporul il condamna pe sotul meu?acum i-a acceptat testul cu poligraful ce se intampla daca acolo arata ca el este nevinovat?poate sa-i dea drumul in libertate sa se judece?
n-a incercat sa-si fc dreptate singur nu m-am exprimat eu corect si nu mint cu absolut nimic chiar spun adevarul adevarat pt ca am nevoie de ajutor urgent asa mi-a fc avocata prima care s-a ocupat de caz mi-a cerut sa spunem tot adevarul si nu s-a ocupat de nimic nu e dreptate la noi in romania pt ca adevaratul viniovat nu va recunoaste in veci ca el a dat cu toporul partii vatamate,deci sotul meu risca sa fie condamnat nevinovat,cat risca sa ia pedeapsa dc il condamna nu are antecedente penale
Se pare ,ca a existat o lovitura,cu corp contondent,dvs,ati confirmat,cu toporul,intr-o zona vitala,in cap.
De aceea se considera ca in cauza este vorba despre o tentativa de omor.
Apararea dvs.trebuie sa dovedeasca cele relatate de dvs,pentru a se schimba macar incadrarea juridica in lovire sau vatamare corporala,in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale,acordate de medicul-legist,dar si in functie de intensitatea loviturii.
Eventual,trebuiesc contestate concluziile medicului legist la Comisia Nationala de Avizare a INML Dr.M.Minovici
r.gabi a scris:
Se pare ,ca a existat o lovitura,cu corp contondent,dvs,ati confirmat,cu toporul,intr-o zona vitala,in cap.
De aceea se considera ca in cauza este vorba despre o tentativa de omor.
Apararea dvs.trebuie sa dovedeasca cele relatate de dvs,pentru a se schimba macar incadrarea juridica in lovire sau vatamare corporala,in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale,acordate de medicul-legist,dar si in functie de intensitatea loviturii.
Eventual,trebuiesc contestate concluziile medicului legist la Comisia Nationala de Avizare a INML Dr.M.Minovici
Nu cred ca va avea sanse reale sa schimbe ceva referitor la incadrarea juridica a faptei.
Va ramane pe tentativa pe omor.O lovitura aplicata in cap cu toporul poate duce in mod clar la aceasta concluzie chiar si instanta de judecata pe buna dreptate.
avocat Claudiu Lascoschi