in urma cu un an am avut o cearta cu un grup de tigani care s-au napustit asupra masinii mele cu bate si bolovani la care eu nu i-am bagat in seama dar au continuat cearta fiind beti ducandu-se la sotia mea acasa si incercand sa intre abuziv in curte,ca sa-mi apar familia am venit cu un grup de prieteni si in timpul scandalului a fost lovit un baiat in cap si rudele lui m-au acuzat pe mine ca nu il cunosteau pe cel care l-a lovit apoi eu am plecat din tara si politia a fc dosarul cum au vrut ei acum sunt arestat la bveci pt tentativa si nevinovat va multumesc
Da, este un punct de vedere interesant.
Ar mai putea exista si ipoteza ca sa fie aparata o alta persoana.Adica adevaratul agresor.
Insa aceste aspecte nu pot fi cercetate decat in concret prin analiza tuturor declaratiilor...
Probabil ca sotul dvs,daca este cazul,ar trebui sa va spuna in locul cui"ia fapta"
Iar daca "ia o fapta",cum se spune in argou ,exista ori frica,ori alte "beneficii"
Poate ca sotul sa nu vrea sa isi ia fapta dar toate declaratiile sa indice acest lucru.
Ar trebui stiut si daca s-au ridicat amprente de pe topor.
Daca 7 persoane declara ceva si o persoana este nevinovata situatia este foarte complicata...Ar trebui sa se stie exact acest lucru de catre dvs...