avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OUG nr. 63/2010 privind restructurarile la nivel local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OUG nr. 63/2010 privind restructurarile la nivel local

S-a publicat in MO nr.450/02.07.2010..

La institutie infiintata prin HCLSector... cum , cati ramanem.....
Poate ordonatorul principal de credite sa propuna nr. de salariati ai institutiei respective?
Depinde... salariatii respectivi sunt finantati de la capitolul 68 "Asistenta sociala" ? Eu cred ca nu.... Articolul respectiv se refera la asistentii personali pentru persoanele cu handicap... Cred ca numai ei sunt platiti de la capitolul respectiv.
Multumesc.La noi ,la Politia Comunitara au hotarit sustinerea unui concurs,deoarece au spus ca a venit o recomandare de la ANFP in acest fel.Atunci nu se mai aplica o.g.63/2010?...se aplica 188 ,art 100.??,privind reorganizarea?Nu se mai aplica nici un criteriu?
Postul meu am intreles ca s-a restructurat.In momentul de fata sunt agent cls.II,grad asistent tr.2 de salarizare.Aceasta fiind singur pe aceasta functie...mai este o persoana cu gradul principal.Este normal sa-mi restructureze postul fara a-mi da posibilitatea sustinerii unui examen,in cazul in care nu ma regasesc printre criteriile de mai sus(conform ccm la nivel national)
Va multumesc si va rog sa-mi raspundeti cit mai repede posibil.
Va contraziceti. Daca spuneti ca s-a hotarat sa se organizeze un concurs.... cine va impiedica sa va inscrieri la acel concurs?
Pai pe ce post sa ma inscriu?Postul meu s-a desfiintat.Sunt singurul din 92 de angajati in aceasta situatie.Ei motiveaza ca mai intai s-au aplicat criteriile...am avut 2 sanctiuni (mustrare scrisa)in 2006 si 2007,ele s-au radiat in conditiile legii.As putea opta pentru un post inferior?,cls III?
In conditiile in care postul dvs. se desfiinteaza, mai exista posturi vacante? Daca da, institutia este obligata sa va puna la dispozitie unul din acele posturi... Daca nu... slabe sperante. Am uitat sa intreb: sunteti functionar public?

Alte discuții în legătură

Art.xvii alin 8 din kegea 296/2023 .....unitatile/instituțiile ... goplanet goplanet Art.xvii alin 8 din kegea 296/2023 .....unitatile/instituțiile administrativ teritoriale.......aici se încadrează biblioteca judeteana? (vezi toată discuția)
Reducere posturi vacante Tpopa Tpopa Bună ziua, Cu privire la recenta Ordonanță 77/2013 privind reducerea posturilor vacante aș dori o sugestie despre modul în care se va modifica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul ... sppsv2008 sppsv2008 Buna ziua. O institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan) finantata din bugetul local al unei ... (vezi toată discuția)