avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz de viol

Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea e depusa dupa cateva luni.
teoretic ar fi santaj...a amenintat-o sa faca ceva pentru a obtine un folos...asta e fapta...dar se poate demonstra greu...au fost martori la amenintarea asta?politistul ce a declarat?
:offtopic:@vasile ioan97, va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Asteptati un raspuns , apoi postati si dvs. Va multumesc.
Nu e nici un martor. Fata a fost legitimata si condusa la sectie. Aici ea a declarat ca se prostitueaza si ca e plecata de la ceva casa de copii. Ea l-ar fi rugat pe politist sa nu sune la casa de copii ca probabil e cautata iar acesta i/ar fi propus sa intretina raporturi sexuale ca sa o lase sa plece. Dupa consumarea actului (daca acesta s/a produs) s/a plans altor prostituate k a fost batjocorita de politist. Aceasta ar fi versiunea ei... ce fapta s/ar fi comis si pentru ce poate fi tras la raspundere?
politistul nu poate fi tras la raspundere penala...insa, daca persoana era data in urmarire ca fiind disparuta, iar politistul nu si-a indeplinit obligatia de a o retine pentru efectuarea procedurilor in astfel de cazuri consider ca avem de-a face cu o abatere disciplinara si bineinteles raspundere disciplinara
Persoana nu cred era data in urmarire...era fugita doar...

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa sa ma astept? taabian taabian M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre minori mema mema Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti...daca un minor este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora sub 15 ani, dar cu acordul acestei, cum poate fi ... (vezi toată discuția)