avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de a fi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de a fi tata

caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest sens e inuman ca tatal sa nu poata participa activ la educarea copilului sau mai ales atunci cand mama e intr o stare mai penibila ca sa i spun asa! de ce statul roman cere denigrarea mamei si doar atunci un tata poate castiga un drept ce de fapt e al sau??acela de a si creste propriul copil!in final ma adresez oricarui avocat care vrea sa ma reprezinte intr un proces lung chiar si cu statul roman pt acest drept!am un baietel de 3 ani care ma iubeste enorm si cred ca merita sa lupt pt el !
Cel mai recent răspuns: ciobo222 , utilizator 14:05, 14 Octombrie 2011
adresa mea de mail este ciobo222@yahoo.com iar id ul de mess ciobotarsv cine vrea sa vorbeasca sa imi impartaseasca pareri sunt dispus sa l ascult
Eu inteleg asta si sunt de acord cu tine. Singura chestie pe care o urmaresc eu, personal, e schimbarea legislatiei. Dumnezeu stie daca se va realiza asta, dar speranta moare ultima.
Intre noi fie vorba, beneficii banesti chiar nu vad cum ai reusi sa scoti din asta!! Chiar din contra! O sa coste ceva bani!!!
TREBUIE SA TI SPUN CEVA! IN ROMANIA O FUNDATIE INSEAMNA PT MULTI UN PRILEJ DE IMBOGATIRE PT CA ASA CUM AI SPUS E NEVOIE DE FONDURI! AVOCATII COSTA! INTELEGI TREBUIE SA FACEM IN ASA FEL INCAT TOTI SA FIM PRIETENI SA CREDEM UNUL IN CELALALT! CE SA FACI ??
ASAI IN ROMANIA
Buna ziua

Sunt perfect de acord sa ne adunam cat mai multi si sa incercam sa facem ceva...



- Numele meu este Florian Dumitru si am o mare rugaminte...
ex-sotia a plecat din tara cu copilul...
- Am fost casatoriti doi ani...(dar am trait impreuna cinci ani) in urma careia a rezultat un copil
pe nume Patrick... (in varsta de doi ani si opt luni).
- In urma divortului de comun acord, costodia copilului apartine
mamei.
- A plecat initial in Marea Britanie dupa care in Canada...
- Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog...
- Cum este posibil sa poata iesi din comunitate (dupa cate stiu eu, in cumunitate poate iesi cu copilul) dar afara din comunitate fara semnatura mea, este posibil ?si daca da este vreo lege unde sa spuna acest lucru clar... ???
- Ce pot face ?... nu doresc decat sa imi pot vedea copilul !
- Sau daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute... v-as ruga foarte mult
sa ma puneti in legatura cu aceea persoana



Multumesc mult
buna dimineatza
as vrea sa cred ca dimineatza va aduce si o raza de speranta pentru toti cei care sufera! vreau sa intreb ce sanse exista sa poti obtine custodia in proportie de 50%

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna eoret eoret Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni). (vezi toată discuția)