avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de a fi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de a fi tata

caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest sens e inuman ca tatal sa nu poata participa activ la educarea copilului sau mai ales atunci cand mama e intr o stare mai penibila ca sa i spun asa! de ce statul roman cere denigrarea mamei si doar atunci un tata poate castiga un drept ce de fapt e al sau??acela de a si creste propriul copil!in final ma adresez oricarui avocat care vrea sa ma reprezinte intr un proces lung chiar si cu statul roman pt acest drept!am un baietel de 3 ani care ma iubeste enorm si cred ca merita sa lupt pt el !
Cel mai recent răspuns: ciobo222 , utilizator 14:05, 14 Octombrie 2011
Dragi tati de pe acest post,

Stiti care e culmea ironiei? In cauza Ignaccolo-Zenide impotriva Romaniei, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a obligat statul roman sa platesca a poala de bani pt ca l-a cam tinut in brate pe tata din respectiva cauza.
am impresia ca asa imi va trece euforia ! nu vad nimic concret fiecare spune o chestie si pleca o fi doar un forum dar tot cred ca putem face ceva! TOT CE URASC IN VIATA ASTA E SA TOT ASTEPT SA MI DEA ALTCINEVA CE E DE FAPT AL MEU! SUNTEM UN POPOR ... TRAGIC DAR ADEVARAT
Nu sunt de parere ca doar mama trebuie sa creasca copilul, si ca acesta nu trebuie sa stea la tata.
Care insa este problema daca mama este buna, nu doresti sa afirmi lucruri negative despre ea, ca sa creasca copilul?
Se pot face intelegeri asupra modului de a creste copilul, cat sa stea la tata cat la mama, intelegeri validate de instanta. Inteleg ca te deranjeaja denigrarea mamei, fapt din care inteleg ca aceasta nu merita denigrarea .
Sunteti sigur ca doriti o modificare legislativa prin care parintele care nu a primit custodia copilului sa dea aprobare pt. cea mai mica decizie pe care o ia in legatura cu copilul parintele care are custodia, sau o custodie comuna care sa nu permita decizii decat cu consens?Ar fi bine sa priviti problema din pozitia de parinte care detine custodia..................altfel sunt sigura ca va convin astfel de modificari.
Offfffff! Se pare ca nu sunt inteles! sa presupunem ca mama e prostituata daca eu o denigrez in instanta nu afectez in timp viata copilului meu?eu nu stiu cum ganditi dmv dar in primul rand este copilul abia apoi gandurile despre cat de greu este sa cresti un copil impreuna cu cineva de care te ai despartit!deci un proiect de lege trebuie sa cuprinda toate aspectele legate de viata iar custodia comuna nu inseamna ca cea mai mica decizie o iei in doi! daca cititi drepturile copilului veti vedea ca parintele societatea nu fac decat sa vegheze la cresterea lui intr un spirit demn si civilizat!toate deciziile in legatura cu viata lui religie scoala etc e bine sa le ia chiar copilul! poate nu credeti dar un copil stie ce vrea inca de la o varsta frageda are propria personalitate!un parinte trebuie sa i cultive calitatile pe care copilul nu le vede la momentul respectiv cel putin sa incerce sa i le cultive!poate sunt prea vorbaret dar sunt si suparat! am niste raspunsuri care ma fac sa cred ca multi dintre noi in primul rand pun PUNCTUL PE PROPRIA PERSOANA!DACA TOT AI FACUT UN COPIL CA MAMA TREBUIE SA STI CU CINE IL FACI SI SA ITI ASUMI RASPUNDEREA ACESTUI FAPT!
AM SA VA SCRIU O POVESTE CHIAR DACA SE PARE CA AICI TREBUIE SA PUI O INTREBARE SI SA ASTEPTI DOAR UN RASPUNS! A fost o data un imparat ,avea patru neveste ,una f f frumoasa cu care acesta facea dragoste se iubea zi de zi; a doua f f eleganta acoperita cu bijuterii si imbracata frumos cu care imparatului ii facea placere sa se plimbe in societate sa se etaleze alaturi de ea; o a treia f desteapta , inteleapta , plina de har cu care imparatul se consulta zi de zi si lua decizii iar ultima sotie o femeie calda si blanda dar ingnorata de imparat ! A sosit si clipa mortii pt imparat si a rugato pe prima sotie sa il urmeze in drumul sau vesnic iar aceasta a raspuns:Imi pare rau dar e prea frumoasa viata vreau sa mai fac dragoste sunt inca tanara si frumoasa nu pot sa te urmez! Suparat , a intrebat o pe cea de a doua aceasta i-a raspuns:Imi pare rau dar inca nu m-am plimbat prin toata lumea nu au vazut toti cat de eleganta sunt cate bijuterii am si a refuzat si ea! Cu ochii plecati imparatul a intrebato pe cea de a treia iar aceasta a spus: te as urma dincolo de aceasta viata dar inca nu sunt pregatita mai trebuie sa studiez sa invat despre viata de aici si a refuzat si ea! cea din urma statea si privea cum lacrimile il podideau pe imparat si atunci indreptanduse spre el i a spus VIN EU CU TINE DRAGUL MEU TE AM IUBIT IN ACEASTA VIATA MEREU SI TE VOI IUBI SI DINCOLO DE EA !IMPARATUL A PLANS PT CA STIA CA TOATA VIATA A NEGLIJATO SI ACUM IN ULTIMA CLIPA AVEA MUSTRARI DE CONSTIINTA PT ACEST LUCRU DAR A LUATO DE MANA SI FERICIT A INCHIS OCHII ! MORALA?????
ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna eoret eoret Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni). (vezi toată discuția)