avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua,
Tocmai am fost concediata si am cateva intrebari,poate ma puteti ajuta :
- am fost disponibilizata cu art.65,lit.1,din motive ce nu tin de persoana angajatului,prin desfiintarea postului - mentionez ca la aceasta ora mai exista un angajat pe acelasi post.
- sunt o mama singura,divortata care are in intretinere un copil de 5 ani

Va rog sa-mi spuneti daca concedierea este legala.
Multumesc anticipat,
Cristina Vulpe
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:13, 24 August 2010
Pai de unde 3 ani? Decizia de desfacere a CIM pentru motive ce nu tin de persoana salariatului nu este decizie unilaterala a angajatorului? M-ati pierdut pe undeva cu chestia asta.
Eu unul propun sa continuam in privat, ca nu prea are legatura cu topicul.
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
Cosmin-Traian Maglas, Consilier juridic
nu cred ca v-ati pierdut ci numai nu vi se pare logic ca la acelasi argument se aplica aceasi solutie B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere art.65, instiintare vikipatru vikipatru Buna ziua! As vrea sa va intreb, mi-a fost comunicata instiintarea de concediere pe 01/10/2008, unii angajati de la RU spun ca este decizia de concediere. La ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de concediere Rih85 Rih85 Buna ziua. Ma numesc Adrian si as dori sa primesc anumite lamuriri cu privire la decizia de concediere care nu tine de salariat conform art 65 din codul ... (vezi toată discuția)
Termen invocare - motive nul abs dumitru2000 dumitru2000 - am trecut de prima zi de infatisare cf art. 134 cpc. 1. Mai este posibil sa invocam acum motive de nulitate abs a deciziei de concediere, motive care ... (vezi toată discuția)